Un gălățean ar putea rămâne fără apă pentru o datorie de… 3 bani: „Sună-i și întreabă-i dacă se poate plăti cu cardul”

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 17:49
Un gălățean ar putea rămâne fără apă pentru o datorie de… 3 bani: „Sună-i și întreabă-i dacă se poate plăti cu cardul”
Un gălățean a fost notificat de la compania de apă pentru doar 3 bani. Sursa foto: pixabay.com

Situație incredibilă la Galați! Un cetățean ar putea fi debranșat de la rețeaua publică de apă pentru 3 bani. Gălățeanul a primit o notificare prin care a fost informat de paguba pe care a creat-o companiei de apă.

Datorie de 3 bani, umor de milioane pe internet

„Prin prezenta vă aducem la cunoștință că în evidențele contabile ale societății noastre, la data de 18.12.2019, figurați cu un sold restant în valoare de 0,03 lei (prestații și majorări)”,. se arată în începutul notificării primite de bărbat, scrie digi24.ro.

„Ca urmare a situației descrise, în cazul în care înțelegeți să nu efectuați plata sumei restante în termen de 5 zile lucrătoare… vom trece la măsura debranșării de la rețeaua publică și de a vă acționa în justiție. Rebranșarea la serviciile de apă se va realiza în termen de trei zile după achitarea unei taxe”, mai scrie în notificare.

Gălățeanul a spus că va plăti cu o bancnotă de 500 de lei

Cetățeanul din Filești s-a plâns de situația prin care a trecut și a spus că a mers la casierie cu o bancnotă de 500 de lei să-și achite darea de… 0,03 lei.

„Am rămas puțin surprins că se poate așa ceva… Să trimiți notificare pt 0,03 lei…. Când prin Filești conducta e spartă de ani de zile, iar apa băltește și se pierde în van…. Vai de steaua voastră, Apă Canal!!”, a scris datornicul pe rețeaua de socializare.

Pentru că e o situație inedită, românii au făcut haz de necaz în mediul online, unii rugându-l să ceară să plătească datoria cu cardul bancar.

„Sună-i și întreabă dacă se poate cu cardul!”, a sugerat cineva.

Nu este primul caz când românii sunt notificați pentru sume atât de ridicole. Au fost chiar cazuri în care au fost debranșați sau au primit o penalizare mai mare decât suma datorată.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×