Un fotomodel s-a desfigurat singură, după ce și-a injectat în față ulei de gătit. A devenit un adevărat monstru

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
08/02/2020, 18:18
Un fotomodel s-a desfigurat singură, după ce și-a injectat în față ulei de gătit. A devenit un adevărat monstru GALERIE FOTO
Un model din Coreea de Sud și-a injectat în față ulei de gătit

Un model din Coreea de Sud a încercat să-și facă acasă câteva operații estetice care aveau menirea să o facă și mai frumoasă decât era. Tânăra era foarte cunoscută și avea o carieră de succes, dar a dorit mai mult. Nici prin gând nu-i trecerea că operațiile la care s-a supus o vor aduce în pragul morții, deoarece a ajuns să-și injecteze ulei de gătit.

Un model din Coreea de Sud și-a injectat în față ulei de gătit

Like Hang Mioku și-a dorit toată viaţa să ajungă în paginile revistelor internaţionale, iar soarta a jutat-o să ajungă acolo unde și-a propus. Tânăra de 28 de ani a vrut însă mai mult. A vrut să iasă din tipare și era dispusă să facă orice pentru a menţine publicul interesat de apariţiile sale.

Era o frumuseţe naturală, dar, cu timpul, trăsăturile impecabile au început să pălească. Anii începeau să-şi pună amprenta pe chipul său, iar din urmă veneau tinere care o puneau într-un con de umbră.

De la model de succes, la vânzătoare

Like Hang Mioku s-a mutat în Japonia, unde spera să-și îmbunătățească cariera de fotomodel. Avea doar 28 de ani, dar în „industrie” era deja o veterană. Mai întâi, a vrut să aibă pielea mai fermă şi mai catifelată. N-a stat nicio clipă pe gânduri şi, cum a strâns banii necesari, s-a programat la o clinică unde i-au fost făcute mai multe injecţii şi a suportat o serie de intervenţii chirurgicale.

În scurt timp, tânăra a pierdut controlul și a apelat la din ce în ce mai multe operații de înfrumusețare. La un moment dat, medicii au început să refuze să o mai trateze.

Hang era din ce în ce mai disperată. După lungi căutări, a dat peste un chirurg care i-a făcut câteva injecţii cu silicon. Ba mai mult, după o vreme, acesta i-a cedat ei întreaga procedură şi i-a dat seringile acasă, pentru a-şi aplica singură „tratamentul”. Parcă îl apucase pe Dumnezeu de picior!

Din păcate, povestea tinerei a luat, brusc, o turnură nefericită. Când a rămas fără silicon, aceasta a decis să folosească la injecţii ulei pentru gătit. Cu timpul, faţa ei era tot mai desfigurată. A fost nevoită, într-un final, să apeleze la medici pentru a-i salva viaţa.

După mai multe intervenţii chirurgicale extrem de complexe, medicii au reuşit să scoată cea mai mare parte din uleiul injectat, însă era prea târziu. Frumusețea ei dispăruse definitiv și nici nu mai avea să revină vreodată, scrie realitatea.net.

Tânăra a reușit să se desfigureze pe viață, iar chipul său avea să prindă prima pagină a ziarelor de scandal doar, ca un exemplu negativ al operațiilor estetice.

De la model de succes, a ajuns să își câștige pâinea ca vânzătoare într-un magazin de haine second hand, iar cumpărătorii de multe ori dau să fugă atunci când o văd, deoarece fața ei a fost desfigurată pe viață, după cum se poate vedea în Galeria Foto!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×