Un cuplu a pus în scenă o cerere în căsătorie falsă pentru a primi băutură gratis! Ce s-a întâmplat a 3-a oară

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
08/02/2020, 16:58
Un cuplu a pus în scenă o cerere în căsătorie falsă pentru a primi băutură gratis! Ce s-a întâmplat a 3-a oară
Un cuplu a pus în scenă o cerere în căsătorie falsă pentru a primi băutură gratis. Sursa foto: mirror.co.uk

Doi americani s-au gândit cum să facă rost de băutură gratis, așa că au falsificat o cerere în căsătorie. Momentul romantic, dar total fals a avut loc nu o dată, ci de două ori!

Un cuplu a pus în scenă o cerere în căsătorie falsă pentru a primi băutură gratis

Corinne Miller și Adam Carroll erau împreună de doar o lună de zile, când au hotărât să plece într-o călătorie în Atlanta. Rămași cam fără bani, cei doi s-au gândit la o metodă inedită de a face rost de băutură, fără să plătească.

Adam a îngenunchiat în fața iubitei sale și a cerut-o în căsătorie. Ea a spus da, iar toată lumea din barul în care se aflau i-au aplaudat și le-au urat casă de piatră. Martorii la cererea în căsătorie i-au asaltat apoi cu băuturi gratis.

A cerut-o în căsătorie, într-un final

Ideea lor a avut atât de mult succes, încât tinerii au mers și într-un alt bar unde au pus din nou în scenă falsa cerere în căsătorie. Și de această dată au fost felicitați și asaltați cu băuturi spirtoase gratuite.

Au trecut câteva luni de zile de-atunci, iar recent Adam Carroll, în vârstă de 29 de ani, și-a sărbătorit ziua de naștere. Tânărul era înconjurat de familie și prieteni, când și-a surprins definitiv iubita.

Americanul a pus un genunchi jos și i-a adresat din nou marea întrebare iubitei sale, care la început nu i-a venit să creadă că Adam vrea să joace din nou aceeași scenetă. După ce a realizat că nu se aflau într-un bar, ci la Adam acasă, iar băutura era deja plătită de el, Corinne Miller a realizat că este cerută în căsătorie, mai ales că de data aceasta Adam avea și un inel!

Corinne a spus da și a acceptat să se mărite pe bune cu Adam, în aplauzele familiei și prietenilor. ”Mă bucur că am făcut acea călătorie împreună și că Adam a reușit să economisească ceva bani din acea falsă cerere în căsătorie, deoarece a strâns bani ca să-mi cumpere un inel real”, a mărturisit tânăra mireasă, scrie mirror.co.uk.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×