A fost ÎNŞELAT şi a ALES să se despartă de iubita infidelă printr-o cerere în CĂSĂTORIE! Cea mai tare farsă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/12/2015, 00:00
A fost ÎNŞELAT şi a ALES să se despartă de iubita infidelă printr-o cerere în CĂSĂTORIE! Cea mai tare farsă! GALERIE FOTO

Un tip a organizat o falsă cerere în căsătorie pentru prietena care l-a înşelat. Acesta a urcat pe net o demonstraţie cu titlul „cel mai bun mod de a-i da papucii iubitei care te-a înşelat”, iar imaginile au devenit virale! 

Cu un titlu de acest gen te-ai gîndi că un astfel de scenariu este foarte simplu, băiatul merge să se întîlnească cu fata, o umileşte iar totul este filmat şi urcat pe internet, iar totul devine viral… Ei bine, nu. Nu este chiar atât de uşor.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU A VIZUALIZA TOATE IMAGINILE

În realitate este foarte greu, implică foarte multe emoţii, sentimente şi trăiri, iar toate astea culminează cu femeia care află că iubitul său partener ştie despre relaţia sa cu un alt bărbat, căruia îi trimitea aceleaşi imagini pe cînd se fotografia în baie, mesajele fetei avînd doi destinatari: iubitul şi amantul. Astfel, iubitul înşelat a ales o cale originală de a se despărţi de femeia infidelă. Acasă o aşteptau lumănîri şi petale de trandafiri pe tot drumul către dormitor, iar în pat se afla o hîrtie, alături de nişte presupuse bilete de vacanţă pentru luna de miere. I-a scris o scrisoare, al cărui început îi dădea de înţeles tipei că este de fapt o cerere în căsătorie. Finalul scrisorii însă i-a adus adevărul, acela că iubitul său ştia de infidelitatea sa şi se desparte de ea în acest mod! Apoi a ieşit afară din casă, a încuiat uşa pe dinafară, a aruncat cheia şi a plecat, filmîndu-se apoi în timp ce dansa. Reacţiile de după farsa iubitului înşelat au fost dintre cele mai diverse, iar întîmplarea a devenit virală.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×