Un copil de trei ani şi bunicul său au căzut pe casa scării unui bloc din Bistrița! Bărbatul a murit, iar copilul a fost resuscitat

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 10:50
Un copil de trei ani şi bunicul său au căzut pe casa scării unui bloc din Bistrița! Bărbatul a murit, iar copilul a fost resuscitat GALERIE FOTO
Bunicul a încetat din viață, în timp ce nepotul a fost resuscitat. Sursa foto - bistrițeanul.ro

Un copil de trei ani şi bunicul său au căzut pe casa scării unui bloc din Bistrița! Bărbatul, în vârstă de 62 de ani şi nepotul său de 3 ani au căzut de la etajul al doilea. Bărbatul a murit, iar copilul a fost resuscitat, fiind transportat la spital.

Un copil de trei ani şi bunicul său au căzut pe casa scării unui bloc din Bistrița!

ISU Bistriţa-Năsăud a anunţat că a intervenit pe strada Vişului, în municipiul Bistriţa, unde un bărbat şi nepotul său de 3 ani au căzut pe casa scării unui bloc. Ambele victime au fost găsite inconştiente de către echipajele de salvare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Din fericire, copilul a fost scos din stop cardio-respirator, organismul acestuia a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, a fost stabilizat şi transportat cu funcţii vitale la UPU-SMURD Bistriţa.

Bărbatul a murit, iar copilul a fost resuscitat

Din pacate, organismul bărbatului în vârstă de 62 de ani nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să declare decesul la locul incidentului”, a anunţat ISU.

Poliţiştii încearcă acum să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat. Procurorii au preluat cazul și pun cap la cap fiecare mișcare pe care au făcut-o cei doi pentru a vedea ce a dus la această prăbușire.

”Conform primelor date, un copil în vârstă de 3 ani şi un bărbat în vârstă de 62 de ani, ambii din Bistriţa, au căzut pe casa scării, de la etajul al doilea al blocului în care locuiau.

La faţa locului, echipa operativă efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte şi a cauzei în care a avut loc evenimentul”, au transmis, la rândul lor, poliţiştii.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița- Năsăud a fost solicitat să intervină pentru acordarea primului ajutor pentru două persoane căzute pe casă scării (minor în vârstă de aprox 3 ani și un adult).

Intervin echipajul de terapie intensivă mobilă, echipajul cu medic de la SAJ și un echipaj de prim ajutor SMURD”,  a declarat și purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

 

 

Închide ×