Un copil de 9 ani o roagă pe mama sa să îl lase să moară. Filmarea care a înduioșat o lume întreagă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 10:48
Un copil de 9 ani o roagă pe mama sa să îl lase să moară. Filmarea care a înduioșat o lume întreagă
Un copil de 9 ani o roagă pe mama sa să îl lase să moară. Sursa foto: a1.ro

O filmare care a înduioșat internetul face înconjurul lumii, după ce un copil de doar nouă ani îi cere mamei sale să-l lase să moară, deoarece nu mai rezistă să se râdă de el la școală. Colegii de școală îi fac viața un adevărat iad, deoarece nu este la fel ca ei.

Un copil de 9 ani o roagă pe mama sa să îl lase să moară

Filmarea a fost postată pe internet chiar de către mama copilului, care plânge odată cu copilul ei, mai ales atunci când acesta îi cere o funie să se spânzure și o roagă să îl lase să facă gestul necugetat pentru a scăpa de toate problemele pe care i le fac colegii de școală.

„Mama, vreau să mor!”, îi spune mamei sale Quaden, copilul în vârstă de doar 9 ani. Băiatul din Australia suferă de o boală rară, motiv pentru care este mic de înălțime. Acest lucru îi aduce în fiecare zi batjocura celor din jur, iar la școală colegii îl tratează cu dispreț.

This is the impacts of bullying! I seriously don’t know what else to do! 😭

Posted by Yarraka Bayles on Tuesday, February 18, 2020

”Este batjocorit în fiecare zi la şcoală“

„Tocmai mi-am luat fiul de la şcoală, am asistat la un episod de bullying. L-am sunat pe director şi vreau ca oamenii, părinţii, profesorii să ştie că acestea sunt efectele pe care le are bullying-ul. Asta se întâmplă“, a spus Bayles.

„Este bullying constant, aşa că acum avem un copil foarte sinucigaş care este disperat din cauza faptului că este batjocorit în fiecare zi la şcoală“, a mai spus femeia. „Simt că nu reuşesc ca părinte, simt că eşuează sistemul de învăţământ“, a continuat mama lui Quaden.

Și în școlile din România întâlnim efectele bullying-ului. În anul 2016, sesizările legate de fenomenul bullying în România au crescut cu 25% faţă de anul precedent (conform Asociaţiei Telefonul Copilului).

Formele în care s-a manifestat fenomenul bullying au fost: insulte, jigniri, porecle, sarcasm (42,98%), loviri, îmbrânciri (38,58%) şi intimidare, denigrare, insulte cu privire la statutul social (18,44%). Cei reclamaţi ca fiind bullies / agresori au fost, în proporţie de peste 97%, tot copii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×