Un botez din Feldioara s-a terminat cu petrecăreții la spital! Inspectorii OPC au închis un restaurant

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
09/02/2020, 11:25
Un botez din Feldioara s-a terminat cu petrecăreții la spital! Inspectorii OPC au închis un restaurant GALERIE FOTO
11 persoane au ajuns în spital în urma botezului. Sursa foto - știrileprotv.ro

Un botez din Feldioara s-a terminat cu petrecăreții la spital! N-a fost chiar cea mai reușită seară pentru cuplul care și-a creștinat copilul. Aceștia și-au chemat invitații la resturant, dar la puțin timp, oamenii au început să acuze simptome de toxiinfecție alimentară.

Un botez din Feldioara s-a terminat cu petrecăreții la spital!

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Braşov au suspendat activitatea restaurantului unde a avut loc botezul în urma căruia aproximativ un sfert dintre participanţi au terminat internați.

Astfel, conform şefului Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Braşov, Sorin Susanu, reprezentanţii instituţiei au oprit, de asemenea, de la comercializare mai multe produse neconforme, în vederea distrugerii acestora.

Inspectorii OPC au închis un restaurant

De remarcat că în timpul controlului, la respectivul restaurant au fost descoperite mai multe nereguli. Vorbim despre produse din carne cu termenul de valabilitate expirat încă din luna noiembrie a anului trecut.

Nu se termină aici pentru că inspectorii au dat și peste alte alimente păstrate în condiţii necorespunzătoare. Sorin Susanu spune că reprezentanţii societăţii comerciale s-au apărat la rândul lor.

Aceștia au spus că o parte dintre produsele folosite la alcătuirea meniului au fost aduse chiar de cei care au organizat botezul. Cu toate acestea, cei de la restaurant nu au putut prezenta documente prin care să demonstreze că au îndeplinit cerinţele legale stabilite pentru astfel de cazuri.

Trebuie specificat că 11 persoane, printre care şi un copil, s-au prezentat la spital, cu suspiciune de toxiinfecţie alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la botez. Întreaga întâmplare a fost confirmată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

O parte dintre cei 11 s-au prezentat, cu stare de rău, la Centrul de permanenţă din Feldioara şi au fost transportaţi, ulterior, la spital, la Braşov, de echipajul SMURD ATPVM Covasna (de transport victime multiple).

Conform sursei citate, la respectivul botez ar fi participat, în total, 40 de adulţi şi cinci copii.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×