Un bloc întreg din Braşov a fost pus în carantină. Au fost descoperiţi 4 locatari infectaţi cu coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 23:41
Un bloc întreg din Braşov a fost pus în carantină. Au fost descoperiţi 4 locatari infectaţi cu coronavirus
Un bloc întreg din Braşov a fost pus în carantină. Sursa foto: bzb.ro

Un întreg bloc din Braşova a fost băgat în carantină după ce autorităile au descoperit în imobil nu mai puţin de 4 cazuri de infecţii cu COVID-19.

Un bloc întreg din Braşov a fost pus în izolare

Blocul situat pe strada Crinului din Braşov a intrat în izolare şi este sub paza poliţiştilor, scrie bzb.ro. În bloc au fost descoperite 4 cazuri de infectare cu coronavirus, informează surse din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Autorităţile locale au luat decizia de asigura dezinfectarea spaţiilor comune din bloc, iar asociaţiile de locatari au fost obligate să pună la uşile de intrare în blocuri covoraşe îmbibate cu clor sau spirt.

Autorităţile au dezinfectat spaţiile comune

Totul a fost făcut pentru dezinfecţia primară a celor care intră în imobilele respective. Autoritîţile se abin să facă declaraţii despre blocul de pe strada Crinului din Braşov.

Pe de altă parte, autorităţile din România nu încep nici măcar testarea medicilor, întucât nu există teste.

Este obligatoriu să se facă testarea personalului medical. Când va începe nu se ştie. Nu se ştie pentru că nu există teste. au tot existat poveşti că vin 2 milioane de teste, că vin 200 de mii de teste, că vin 20 de mii de teste.

Până acum nu a ajuns în România niciun test. Astfel, va deveni o normalitate ca medicii care lucrează cu pacienţi infectaţi cu COVID-19 să fie infectaţi.

Din acest moiv este necesar ca echipamentele de protecţie, corespunzătoare, să ajungă la medici cât mai repede“, a declarat Florian Bodog în emisiunea Fan România, realizată de Horia Ivanovici.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×