Poliţisul Marian Godină, intrigat după ce a văzut un autobuz plin cu călători, la ora 7:30, în Braşov. „Ce treabă urgentă aveau la ora aia…habar nu am”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/03/2020, 17:59
Poliţisul Marian Godină, intrigat după ce a văzut un autobuz plin cu călători, la ora 7:30, în Braşov. „Ce treabă urgentă aveau la ora aia…habar nu am”
Marian Godină critică persoanele care nu stau acasă în această perioadă.

Marian Godină, o voce binecunoscută românilor atunci când România este afectată de anumite subiecte, a lansat un mesaj împotriva celor care nu respectă sfaturile date de autorităţi şi ies de pomană din casă.

Marian Godină i-a criticat pe oamenii care nu stau în case în aceste zile

Marian Godină s-a arătat intrigat de faptul că la ora 7 şi jumătate, în Braşov, un autobuz era plin cu călători, în contextul în care autorităţile sfătuieşte lumea să stea în case pentru a nu împrăştia mai mult virusul COVID-19.

Am prieteni care îmi tot zic de câteva zile să scriu și eu pe pagină și să îndemn oamenii să stea acasă.

Autobuzele din Braşov, pline de călători în plină epidemie de coronavirus

Autobuz aglomerat în plină epidemie de coronavirus
Autobuz aglomerat în plină epidemie de coronavirus

Trebuie să fii cel puțin naiv să crezi că oameni precum cei din poza de mai jos vor sta acasă de bună voie, la îndemnul cuiva, fără să fie obligați și chiar păziți.

Poza e de azi de la ora 7.20 dintr-un autobuz din Brașov. Unde se duceau, ce treabă urgentă aveau la ora aia…habar nu am„, a scris Marian Godină pe reţaua de socializare.

Pe de altă parte, autorităţile au decis reducerea numărului de autobuze care circulă în Bucureşti. Parcul STB va fi reus cu 25%.

Am luat și noi un set de măsuri, care derivă din textul situației de urgență și a măsurilor luate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Trebuie să restructurăm parcul auto. Trebuie să îi protejăm pe călători, care în aceste zile sunt din ce în ce mai puțini. Trebuie să îi protejăm și pe conducătorii auto, astfel încât să mai avem șoferi.

De mâine dimineață reducem parcul auto, dar nu e o problemă, că oricum am avut mai puțini călători. Facem dezinfecții măcar o dată pe zi”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×