Marian Godină, amenințat cu briceagul și cu un spray lacrimogen. După ce a chemat poliția, a avut parte de o surpriză neplăcută

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 14:56
Marian Godină, amenințat cu briceagul și cu un spray lacrimogen. După ce a chemat poliția, a avut parte de o surpriză neplăcută
Marian Godină, alături de animalul său de companie. Sursa foto: protv.ro

Marian Godină a trecut prin momente complicate recent. Un individ l-a amenințat cu un briceag și avea la el spray lacrimogen, în timp ce celebrul polițist își făcea cumpărăturile într-un magazin. Godină a chemat poliția, iar la sosirea echipajului a dat de o altă belea.

Marian Godină, amenințat de un individ

Bărbatul se afla la cumpărături cu un prieten, când, la un moment dat, cineva s-a apropiat de ei doi cu intenții nu tocmai pașnice. Prietenul lui Godină a reușit să îl țină la distanță pe individul agresiv până la sosirea polițiștilor, care au ajuns după 15 minute de la apelul făcut la 112.

Când au ajuns polițiștii, Marian a avut o altă problemă. Milițianului nu i-a convenit modul de adresare, iar de aici s-a iscat un nou conflict, potrivit propriilor mărturisiri.

Godină s-a lovit de o altă problemă când a ajuns echipajul de poliție

„Deci problema milițianului era modul de adresare, așa că l-am întrebat cum e posibil să vină după 15 minute când e vorba de o persoană care, în parcarea unui magazin aglomerat, amenință cu un cuțit. Cum e posibil să vină fără sirene și girofar”, a declarat Godină.

„Răspunsul m-a dat pe spate. Fiți atenți aici, omul a zis că nu merge cu sirene ca să nu atragă atenția presei. Repet: „nu mergem cu sirene să ne audă presa.” Apoi mi-a spus să las impresiile”, a mai spus polițistul, scrie digi24.ro.

„M-au întrebat dacă vreau să fac plângere, le-am spus că nu și au plecat cu persoanele. Am intrat și noi în magazin, unde produsul ne-a fost schimbat, cel pe care îl cumpărasem ieri fiind unul care fusese în service și care nu ar fi trebuit să se afle la vânzare”, a mai scris Godină.

„Bărbatul s-a conformat, a scos mâna din buzunar, dar cu tot cu un briceag pe care l-a și deschis. Din celălalt buzunar a scos un spray, iar acum stătea amenințator spre noi, având într-o mână briceagul, iar în cealaltă spray-ul”, și-a amintit Godină întâmplarea.

„Oricâte antrenamente aș face, știu că cea mai bună apărare împotriva cuțitului e fuga, așa că m-am îndepărtat de el, am strigat la Claudiu să facă același lucru, iar pe femeie am luat-o lângă mine. I-am spus omului să se calmeze și să lase cuțitul jos, timp în care am scos telefonul și am sunat la 112. Se întâmpla asta azi, 1 decembrie, la ora 16.33”, a mai specificat Marian Godină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×