Marian Godină, amenințat cu briceagul și cu un spray lacrimogen. După ce a chemat poliția, a avut parte de o surpriză neplăcută

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
03/12/2019, 14:56
Marian Godină, amenințat cu briceagul și cu un spray lacrimogen. După ce a chemat poliția, a avut parte de o surpriză neplăcută
Marian Godină, alături de animalul său de companie. Sursa foto: protv.ro

Marian Godină a trecut prin momente complicate recent. Un individ l-a amenințat cu un briceag și avea la el spray lacrimogen, în timp ce celebrul polițist își făcea cumpărăturile într-un magazin. Godină a chemat poliția, iar la sosirea echipajului a dat de o altă belea.

Marian Godină, amenințat de un individ

Bărbatul se afla la cumpărături cu un prieten, când, la un moment dat, cineva s-a apropiat de ei doi cu intenții nu tocmai pașnice. Prietenul lui Godină a reușit să îl țină la distanță pe individul agresiv până la sosirea polițiștilor, care au ajuns după 15 minute de la apelul făcut la 112.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Când au ajuns polițiștii, Marian a avut o altă problemă. Milițianului nu i-a convenit modul de adresare, iar de aici s-a iscat un nou conflict, potrivit propriilor mărturisiri.

Godină s-a lovit de o altă problemă când a ajuns echipajul de poliție

„Deci problema milițianului era modul de adresare, așa că l-am întrebat cum e posibil să vină după 15 minute când e vorba de o persoană care, în parcarea unui magazin aglomerat, amenință cu un cuțit. Cum e posibil să vină fără sirene și girofar”, a declarat Godină.

„Răspunsul m-a dat pe spate. Fiți atenți aici, omul a zis că nu merge cu sirene ca să nu atragă atenția presei. Repet: „nu mergem cu sirene să ne audă presa.” Apoi mi-a spus să las impresiile”, a mai spus polițistul, scrie digi24.ro.

„M-au întrebat dacă vreau să fac plângere, le-am spus că nu și au plecat cu persoanele. Am intrat și noi în magazin, unde produsul ne-a fost schimbat, cel pe care îl cumpărasem ieri fiind unul care fusese în service și care nu ar fi trebuit să se afle la vânzare”, a mai scris Godină.

„Bărbatul s-a conformat, a scos mâna din buzunar, dar cu tot cu un briceag pe care l-a și deschis. Din celălalt buzunar a scos un spray, iar acum stătea amenințator spre noi, având într-o mână briceagul, iar în cealaltă spray-ul”, și-a amintit Godină întâmplarea.

„Oricâte antrenamente aș face, știu că cea mai bună apărare împotriva cuțitului e fuga, așa că m-am îndepărtat de el, am strigat la Claudiu să facă același lucru, iar pe femeie am luat-o lângă mine. I-am spus omului să se calmeze și să lase cuțitul jos, timp în care am scos telefonul și am sunat la 112. Se întâmpla asta azi, 1 decembrie, la ora 16.33”, a mai specificat Marian Godină.

Închide ×