Marian Godină, număr de roast pentru Cheloo, la iUmor: ”Îl admir foarte mult”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
28/11/2019, 13:23
Marian Godină, număr de roast pentru Cheloo, la iUmor: ”Îl admir foarte mult” GALERIE FOTO
Marian Godină va urca în seara aceasta pe scena iUmor de la Antena 1. Sursa fot: a1.ro

Emisiunea „iUmor” aduce în fiecare ediție câte un invitat special care îi ia la roast pe cei trei jurați: Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Printre vedetele care au urcat pe scena de la Antena 1 se numără Andreea Marin, Maia Morgenstern, Monica și Ana Odagiu sau Roxana Vancea. În seara aceasta polițistul brașovean Marian Godină Îi va ironiza fără rețineri pe jurați.

Marian Godină, surpriză de proporții pentru Cheloo

Marian Gondină lucrează ca polițist în Brașov și a devenit cunoscut datorită întâmplărilor hazlii pe care le scrie pe blogul personal. Polițistul va urca în seara aceasta pe scena de la iUmor pentru a-i face o surpriză lui Cheloo. Mai exact, Godină spune că a scris pe blogul său o postare despre melodia „Antimiliție”, interpretată de Paraziții acesta fiind și motivul pentru care a acceptat invitația producătorilor.

Polițistul brașovean a declarat că a avut emoții cât și-a țInut numărul pentru că nu este un lucru pe care îl face în mod obișnuit. „Am venit la iUmor pentru Cheloo. Îl admir foarte mult și am primit încântat invitația de a urca pe scena iUmor, mai ales după ce Paraziții au scos melodia Antimiliție și au fost dați în judecată. Am și scris pe blogul meu că imaginea Poliției vine din interior, nu de la o melodie rap. Am avut emoții de când am ajuns la platourile de filmare până când am ieșit de pe scenă, nu e un lucru pe care îl fac în fiecare zi”, a declarat Marian Godină, scrie a1.ro.

Regulă nouă în emisiunea iUmor de la Antena 1

Sezonul șapte aduce o nouă schimbare după ce producătorii au introdus maneta pe care jurații o pot folosi o singură dată, iar concurentul care o primește nu mai are dreptul să se întoarcă în concurs. Pe lângă această modificare în acest sezon concurenții care au fost votați prin intermediul aplicației iUmor vor lua parte la o semifinală specială.

Semifinala concurenților care nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului va avea loc pe 6 decembrie, iar câștigătorul se va alătura celor 11 finaliști care se vor lupta pentru marele premiu în ediția din 13 decembrie. Concurentul cel mai bun va pleca acasă cu marele premiu de 20.000 de euro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×