iUmor Live VIdeo pe Antena 1 – Ediția de vineri, 22 noiembrie

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
22/11/2019, 18:30
iUmor Live VIdeo pe Antena 1 – Ediția de vineri, 22 noiembrie
iUmor continuă vineri seară cu o nouă ediție de senzație. Sursa foto: a1.ro

Vineri, 22 noiembrie, cu începere de la orele 20:00, Antena 1 difuzează o nouă ediție a emisiunii iUmor, iar spectacolul este, ca întotdeauna, garantat, mai ales că ne aflăm în etapa semifinalelor. Producția postului Intact se bucură de audiențe uriașe și în acest sezon, al șaptelea, grație momentelor pline de surprize, dar și comentariilor spumoase ale juraților.

Cheloo, uimit de un concurent din Tel Aviv

Fiecare concurent care își ia inima în dinți și urcă pe scena competiției trebuie să impresioneze cel puțin doi dintre membrii juriului, iar misiunea nu este deloc ușoară, mai ales dacă ne gândim la Cheloo. Exigent din fire, membrul trupei Paraziții nu ezită să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă reacțiile sale stârnesc adesea controverse uriașe. De data aceasta, însă, rapperul va fi pur și simplu fascinat de numărul inedit al unui artist venit tocmai din America. Canhead a intrat în Guinness World Records pentru că a reușit să își lipească cele mai multe doze, folosindu-şi doar pielea, talent pe care l-a descoperit la o vârstă foarte fragedă.

Avea doar șapte ani când a realizat cât de diferită este pielea sa, pentru că jucăriile i se lipeau, la propriu, de mâini. „Aș vrea să meargă cu mine la Trezorerie! Mi se pare fascinant că un om are această abilitate de a-și lipi obiecte de corp, pe care nu poți să le smulgi. Pentru mine a fost ceva distractiv, știți că eu refuz de obicei să răspund invitațiilor concurenților de a merge pe scenă, dar acum am zis <>. Lumea poate se întreabă ce e asta, dar probabil că poți aprecia acest număr doar în momentul în care participi fizic, când tragi de obiecte”, îi va spune Cheloo concurentului de peste ocean.

Improvizația unui concurent din Israel o lasă pe Delia cu gura căscată

Un moment de magie improvizat pus în scenă de Lioz Shem Tov, revenit pe scena iUmor, o lasă pe Delia cu gura căscată. În ciuda faptului că și-a pierdut bagajul și a fost nevoit să își cumpere diverse obiecte pe ultima sută de metri, concurentul venit din Israel reușește să o facă pe jurată să râdă cu lacrimi, datorită naturaleții cu care își prezintă numărul.

Trebuie să fii foarte inteligent să poți să faci asta și natural și cu o minte de copil în sensul curat. A improvizat și mi-a plăcut foarte mult!”, îi va spune îndrăgita artistă. Pentru afla dacă a reușit să-i convingă și pe ceilalți membri ai juriului că merită să meargă mai departe în marea finală, trebuie să urmăriți ediția din această seară, cu începere de la orele 20:00.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×