Un bloc întreg a fost evacuat în Galați din cauza mirosului lăsat de un spray lacrimogen în scară

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
01/01/2020, 15:32
Un bloc întreg a fost evacuat în Galați din cauza mirosului lăsat de un spray lacrimogen în scară
Bloc evacuat la Galați. Foto: ISU Galați, adevărul.ro

Un bloc întreg a fost evacuat astăzi, la prânz, în municipiul Galați din cauza unui miros suspect, care s-a dovedit ulterior a fi de la un spray lacrimogen folosit într-o altercație în scară.

Un bloc evacuat în Galați de la un miros suspect

Autoritățile au fost alertate în jurul orei 13 și 20 de minute. La fața locului au fost trimiși angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență a Județului Galați pentru a efectua cerectări în stabilirea provenienței mirosului înțepăcios.

Oamenii legii au ajuns la concluzia că mirosul insuportabil, din cauza căruia au fost evacuate 40 de persoane, provenea de la un spray lacrimogen folosit într-o răfuială foarte recentă.

La fața locului au ajuns echipaje de cercetare chimică și nucleară

„Sursa mirosului nu este cunoscutăă şi a fost solicitat un echipaj cu autospeciala CBRN (cercetare chimică, biogică, nucleară) de la ISU Brăila, care urmează să ajungă in scurt timp la incident”, au declarat inițial, la scurt timp după ce au fost alertați, reprezentanții ISU Galați, potrivit adevărul.ro.

Incidentul a fost semnalat pe strada Frunzei din orașul cu deschidere la Dunăre. Tot acolo, acum aproximativ o lună a avut loc un alt incident destul de periculos. O fostă benzinărie a explodat în timp ce niște muncitori operau lucrări în zonă.

Locatarii blocului evacuta în prima zi a noului an au fost asigurați că se pot întoarce în apartamentele și garsonierele lor liniștiți, căci viața lor nu este pusă sub nicio primejdie.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×