Explozie la o fostă benzinărie din Galați. Nicio persoană nu a fost rănită, 4 mașini au fost distruse de foc

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
09/12/2019, 14:45
Explozie la o fostă benzinărie din Galați. Nicio persoană nu a fost rănită, 4 mașini au fost distruse de foc
Explozie urmată de incendiu la o fostă stație Peco din Galați. Sursa foto: b1.ro

O explozie puternică s-a produs într-o fostă stație Peco din Galați în urmă cu puțin timp. Mai multe ambulanțe SMURD au ajuns la fața locului, dar nicio persoană nu a fost rănită.

Explozie și incendiu puternic la o fostă stație Peco, în Galați

Un incendiu devastator a izbucnit la o fostă stație Peco din Galați după ce inițial s-a auzit o explozie puternică. Deflagrația a avut loc în apropiere de Hotelul Grandly, în urmă cu puțin timp, potrivit b1.ro.

La locul incendiului au ajuns mai multe echipaje care acționează pentru stingerea focului. De asemenea, numeroase ambulanțe au ajuns la fosta stație Peco pentru a prelua eventualele victime și a le transporta la spital.

Din fericire, nu sunt victime omenești, ci doar pagube materiale.

Mai mulți martori spun că stația Peco din fața hotelului nu mai funcționează de ani buni. În ciuda acestui aspect se poate ca rezervoarele să nu fie complet goale.

Mai multe autoturisme din zonă au fost avariate

Cel mai probabil acesta a fost și motivul pentru care s-a produs explozia urmată de incendiu.

Reprezentanții ISU au declarat că primele cercetări arată că incendiul s-a produs din cauza bataliilor de retenție rămase în subteran. Se pare că una dintre acestea a explodat și a produs incendiul.

„În apropierea unei spălătorii și a unui hotel a avut loc, luni, o explozie. În acest loc a fost o stație Peco, la această oră dezafectată.

Au rămas bataliile de retenție depozitate în subteran. La unul dintre acestea s-a produs o explozie”, spun reprezentanții ISU, contactați telefonic de b1.

Cel puțin 4 autoturisme care erau parcate în apropierea fostei stații Peco au fost avariate serios.
ISU Galați a acționat cu patru autospeciale cu apă și spumă, iar incendiul a fost lichidat într-un timp foarte scurt. Purtătorul de cuvânt la ISU Galați Eugen Chiriță a declarat că se lucrează la restabilirea stării de normalitate.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×