Un bărbat mort și-a făcut rudele să râdă în hohote la propria înmormântare

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
14/10/2019, 15:16
Un bărbat mort și-a făcut rudele să râdă în hohote la propria înmormântare
Un mort s-a trezit la propria înmormântare. Sursa foto: 7news.com.au

Un bărbat mort și-a făcut rudele să râdă în hohote la propria înmormântare. Cazul a devenit cunoscut în urma unei postări de pe rețeaua socială Reddit, iar internauții au împărtășit alte astfel de cazuri, căci nu e prima oară când cineva învie chiar când urmează să fie băgat în groapă.

Un bărbat s-a trezit la propria înmormântare

Bărbatul care urma să fie îngropat a început să țipe cerând să fie scos din sicriu, iar unul dintre participanții de la momentul trist a înregistrat momentul. Din înregistrarea audio reiese că mortul nu era mort. Acesta a cerut să fie scos din sicriu, spunând că e închis într-un spațiu întunecat, după ce a auzit cum preoții îi cântă prohodul.

A ciocănit de mai multe ori în sicriu, iar oamenii care erau cu fețele pline de lacrimi de la atâta plâns au început să râdă când și-au dat seama ce se întâmplă, de fapt. Mortul a strigat de mai multe ori întrebând unde se află, însă cei prezenți la înmormântare nu l-au auzit de la bun început, căci își plângeau durerea în hohote de plâns. De la hohotele de plâns la cele de râs a durat puțin, scrie 7news.com.au.

mort înmormântare
Povestea relatată a fost publicată prima oară pe rețeaua Reddit. Sursa foto: Reddit

Mortul vorbește: „Scoateți-mă de aici!”

„Alo? Alo? Scoateți-mă de aici! Unde naiba sunt? Scoateți-mă din locul ăsta al dracului de întunecat!”, țipa persoana pe care apropiații tocmai se pregăteau să o bage în groapă. Această poveste s-a viralizat pe rețeaua Reddit, unde oamenii au început să povestească despre experiențe similare.

Unul dintre internauți a scris că bunicul său s-a trezit la propria înmormântare, iar mama lui știa adevărul, și anume că nu era mort. Practic, potrivit relatărilor acelui utilizator Reddit, a fost vorba despre o farsă. În cazul de mai sus, însă, nu a fost nicio farsă. Persoana declarată decedată de către medici a început să prezinte semne vitale tocmai înainte să fie băgat sub pământ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×