Un bărbat întors din Italia, care ar fi trebuit să stea la izolare, a făcut accident rutier în Vâlcea. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
12/03/2020, 11:40
Un bărbat întors din Italia, care ar fi trebuit să stea la izolare, a făcut accident rutier în Vâlcea. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice
Un bărbat care trebuia să stea la izolare a făcut accident în Râmnicu Vâlcea. Sursa foto: observator.tv

Culmea inconştienţei. Un bărbat proaspăt întors din Italia, care ar fi trebuit să stea la izolare timp de 14 zile, a făcut accident, joi dimineaţă,  în Vâlcea. Şoferul de 32 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta s-a ales cu dosar penal.

Un bărbat proaspăt întors din Italia, care ar fi trebuit să stea la izolare, a făcut accident rutier în Vâlcea

Un şofer s-a urcat băut la volan şi a făcut accident pe o sradă din Râmnicu Vâlcea. Bărbatul ar fi trebuit să stea la izolare 14 zile fiindcă s-a întors de curând din Italia.

Bărbatul revenise din Italia pe data de 9 martie şi nu ar fi trebuit să părăsească domiciliul timp de 14 zile, a informat IPJ Vâlcea. Astfel oamenii legii l-au prins pe bărbat după ce acesta provocase un accident rutier pe strada Râureni din Râmnicu Vâlcea.

Şoferul se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice

De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, oamenii legii au cosntatat că acesta avea o alcoolemie de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului nu s-au înregistrat victime, însă bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, precum şi pentru infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit ultimelor informaţii, în ultimele zile au ajuns în ţară 53.000 de români din mai multe ţări, speriaţi de epidemia de coronavirus. Toţii românii care anug în ţară sunt puţi în carantină timp de 14 zile. Carantina este binevenită.

Spre exemplu, 6 români ajunşi din Italia la Satu Mare, erau infectaţi cu coronavirus. Până în prezent, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în ţara noastră a ajuns la 49.

Deocamdată România se află în scenariul 2 al epidemiei de coronavirus, cu 49 de oameni infectatţi cu coronavirus. „Scenariul doi începe de la 26 până la 100 de cazuri.

În scenariul 2 ne așteptăm la anchete epidemiologice extinse, la secții separate în spital pentru coronavirus, la limitarea unor intervenții chirurgicale care nu sunt strict necesare și la un control sporit la graniță și pentru alte țări decât cele care vin din zona roșie”, a declarat Nelu Tătaru, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×