Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat după ce un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 17:58
Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat după ce un bancomat din Constanța a fost aruncat în aer
Un bărbat din Constanța a fost arestat după ce a jefuit un bancomat

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce la sfârșitul lunii februarie ar fi aruncat în aer un bancomat din județul Constanța și a furat cutiile în care era depozitați banii.

Autorul jafului din Constanța, arestat

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat printr-un comunicat că polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, au efectuat două percheziţii domiciliare, într-un dosar de distrugere, furt calificat şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Conform news.ro, polițiștii de investigații criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracţională de către bărbatul respectiv, în localitățile Agigea și Oituz din județul Constanța.

Bărbatul ar fi folosit în data de 26 februarie o substanță explozivă pentru a distruge un bancomat din incita unei societăți comerciale din localitatea Lumina. Hoțul ar fi fugit cu cutiile din interiorul bancomatului, în care erau depozitate sume de bani.

Cu toate că inițial bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Conform sursei citate, acţiunea s-a desfășurat cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, precum şi al poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, Serviciului Criminalistic Constanţa şi Posturilor de Poliţie Agigea şi Lumina.

  • 28 de zile au avut nevoie polițiștii pentru a-l prinde pe hoț

Hoții de bancomate, noua modă

Bancomatele au devenit ținta favorită a hoților din România în ultimul an. Doar în februarie 2020, nu mai puțin trei bancomate au fost distruse cu ajutorul explozibililor de către hoți profesioniști.

Pe lângă bancomatul din Lumina, un alt bancomat din Sinaia , aflat în apropierea unui hotel, a fost distrus în totalitate în dimineața zilei de 10 februarie.

La distanță de câteva zile, două bancomate au fost aruncate în aer în Arad și Timiș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×