Încă un bancomat jefuit cu explozibili. Poliția face filtre ca să-i prindă pe hoți

Adrian Ilie  
înStiri mondene
26/02/2020, 15:09
Încă un bancomat jefuit cu explozibili. Poliția face filtre ca să-i prindă pe hoți
Este al patrulea caz din această lună/ Foto: Hepta

În noaptea de marți spre miercuri, un bancomat din comuna Lumina (județul Constanța) a explodat, iar persoane rămase deocamdată necunoscute au fugit cu banii după ce s-au urcat într-o mașină, transmite News.ro.

Jaf din curtea unei firme

Bancomatul se afla în incinta unei societăți comerciale din Lumina.

Din primele verificări s-a stabilit că persoane cu identitate necunoscută ar fi sustras o sumă de bani, reuşind să fugă de la faţa locului cu un autoturism. În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, furt şi nerespectarea regimului materiilor explozive”, a precizat IPJ Constanţa.

Poliția a demarat cercetările în acest caz și a instituit filtre pe drumurile din județ.

Modus operandi similar

Este al treilea incident din această lună în care bancomate sunt distruse cu ajutorul explozibililor de hoți rămași necunoscuți.

Un bancomat din Sinaia a fost distrus aproape în totalitate de mai mulți indivizi necunoscuți în dimineața zilei de 10 februarie, în jurul orei 4.00.  Bancomatul se afla în apropiere de un hotel.

După numai câteva zile, două bancomate au fost aruncate în aer la interval de numai o zi, în Arad și Timiș, polițiștii încercând să stabilească dacă există autorii sunt aceiași

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×