Un bărbat fără permis a murit după ce a făcut accident în Constanța. A intrat cu mașina în alte 6 autoturisme parcate

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 13:28
Un bărbat fără permis a murit după ce a făcut accident în Constanța. A intrat cu mașina în alte 6 autoturisme parcate
Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit după ce, în timp ce conducea un autoturism în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanţa, a făcut accident

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit după ce, în timp ce conducea un autoturism în noaptea de sâmbătă spre duminică, în municipiul Constanţa, a făcut accident.

Un bărbat fără permis a murit după ce a făcut accident în Constanța

Conform Agerpers, care citează un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, persoana respectivă nu deţinea permis de conducere auto.

”La data de 29 martie a.c, în jurul orei 00.40, un bărbat, de 50 de ani, a condus un autoturism pe strada Veniamin Costache din municipiul Constanţa (dinspre strada Vârful cu Dor), iar în dreptul unui imobil acesta ar fi pierdut controlul direcţiei de mers”, se arată în comunicat.

”A intrat în coliziune cu şase autoturisme care se aflau staţionate pe marginea părţii carosabile. Poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere. Acesta a decedat în urma accidentului”, se mai scrie în comunicat.

Ultimele accidente grave au fost la Cluj-Napoca și Bârlad

O mașină SMURD în care se aflau 10 persoane transportate din Franța a făcut un accident în Cluj-Napoca. Cele 10 persoane urmau să ajungă într-un centru de carantină.

Mașina SMURD venea dinspre hotelul Napoca pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 și a fost lovită din plin de un autoturism care a intrat cu viteză mare în intersecție, fără să acorde prioritate.

Ca și o coincidență bizară, în urmă cu 10 zile un alt accident în care au fost implicați cetățeni din Diaspora a avut loc pe raza municipiului Cluj-Napoca. Accidentul s-ar fi produs din cauza mașinii de poliție care conducea un convoi de „străini” care tranzitau Clujul în drum spre carantină.

Două mașini s-au tamponat atunci, însă nu au existat victime. Șoferii și-au văzut ulterior de drum spre Piatra Neamț, destinația celor veniți din Italia în acel moment.

În urmă cu două săptămâni, patru persoane și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs pe DE 581, în apropiere de Bârlad, județul Vaslui, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o căruță. De asemenea, cea de-a cincea victimă, un tânăr de 18 ani, s-a ales cu răni grave, fiind transportat de urgență la spital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×