Un bărbat din Timișoara a fost găsit mort în casă. Bărbatul era decedat de doi ani, nu plătise întreținerea din 2017, iar radioul a mers încontinuu

în Stiri de ultima ora
04/02/2020, 21:26
Un bărbat din Timișoara a fost găsit mort în casă. Bărbatul era decedat de doi ani, nu plătise întreținerea din 2017, iar radioul a mers încontinuu
Un bărbat din Timișoara a fost găsit mort în casă. Bărbatul era decedat de doi ani, nu plătise întreținerea din 2017, iar radioul a mers încontinuu. Sursa foto: Hepta

Un bărbat ce locuia în Timișoara a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur, iar în urma cercetărilor s-a descoperit că omul decedase de aproape doi ani, timp în care nu a mai fost văzut de vecini.

Un bărbat din Timișoara, mort de aproape doi ani, găsit în propria locuință

Cadavrul, mumificat deja, al unui bărbat de 64 de ani, a fost descoperit, marți, în apartamentul său, anunță Mediafax.

Vecinii spun că au încercat toate căile legale pentru a pătrunde în casa bărbatului, fiind convinși că ceva s-a întâmplat cu el, întrucât nu-și mai ridicase corescpondența de doi ani și nici nu mai plătise întreținerea.

Oamenii au încercat inclusiv să-l cheme în judecată pe bărbat, în speranța că oamenii legii vor intra în casă, însă nu s-a întâmplat asta.

Inițial, vecinii omului ar fi alertat de mai multe ori poliția, însă oamenii legii  au refuzat să facă verificări. În cele din urmă, oamenii care locuiesc pe aceeași scară cu bărbatul decedat au contactat un avocat pentru a găsi un cadru legal pentru a intra în locuință, dar acest lucru nu a fost posibil.

Vecinii au încercat timp de doi ani să intre în casa bărbatului

În cele din urmă, vecinii au reușit să dea de urma unei rude a omului, care a venit la Timișoara și a alertat oamenii legii. Abia atunci aceștia au părtruns în apartament, unde au găsit cadavrul mumificat al bărbatului de 64 de ani

Un radio mergea fără oprire de când a murit timișoreanul, spun vecinii, iar uşile au transformat apartamentul într-un cavou.

Reprezentanții Poliției Timiș au declarat că au pătruns în locuința bărbatului după ce au fost alertați de un verișor al timișoreanului decedat.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 64 de ani. Nu are aparținători. Un verișor al său, un bărbat de 56 de ani, a sesizat organele de poliție cu privire la dispariția lui. A spus că nu l-a văzut de foarte mult timp.

Nu știm să spunem cu exactitate de când nu a mai fost văzut. Colegii au fost la apartament, iar într-o cameră au fost găsite mai multe oseminte umane, care au fost ridicate și predate către IML”, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanții Poliției Timiș.

Acum, medicii legiști urmează să studieze rămășițele umane pentru a afla când a decedat bărbatul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×