Un bărbat din Mexic și-a tatuat o cruce, iar la scurt timp a murit. Greșeala lui o fac mulți pasionați de tatuaje

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 10:53
Un bărbat din Mexic și-a tatuat o cruce, iar la scurt timp a murit. Greșeala lui o fac mulți pasionați de tatuaje
Un bărbat din Mexic și-a făcut drept tatuaj o cruce, iar apoi a murit. Sursa foto: realitatea.net

Un bărbat din Mexic, în vârstă de 31 de ani, și-a tatuat o cruce, lucru pe care și-l dorea dintotdeauna. Bărbatul trecuse prin multe greutăți și a vrut să aducă această recunoștință lui Dumnezeu, fiind religios mai ales în ultima etapă a vieții sale. Era mândru de tatuajul său, însă la scurtă vreme desenul de pe piele i-a venit de hac: piciorul acestuia se infectase, iar medicii nu au mai putut face mare lucru pentru el.

Un bărbat din Mexic și-a tatuat o cruce, iar apoi a venit calvarul

Bărbatul de 31 de ani a înotat în Golful Mexicului la cinci zile după ce se așezase tatuajul pe pielea lui, iar apoi a aflat că s-a infectat cu bacilul vibrio vulnificus. A făcut septicemie la gamba dreaptă, acolo unde era crucea tatuată. Motivul pentru care starea lui de sănătate s-a înrăutățit era afecțiunea pe care o avea, ciroză hepatică, după o perioadă lungă în care era în patima alcoolului. Acest istoric medical l-a expus în proporție de aproape 100% la moarte, spun numeroși doctori.

Bărbatul a început să facă febră, avea tot mai des stări de rău, asta în primele ore după ce a ieșit de la scăldat din Golful Mexic. A ignorat majoritatea simptomelor crezând că e vreo răceală sezonieră sau că e ceva de la mâncare. Oricum, nu s-a prezentat la doctor în primele momente când s-au manifestat aceste simptome, căci nu își imagina că e ceva grav. Credea că va trece peste, se credea voinic și în continuare sănătos.

Tratamentul cu antibiotice nu a mai avut niciun efect

Piciorul a început să i se umfle și să se învinețească, iar după numai 24 de ore organele lui au început să cedeze, unul câte unul, scrie realitatea.net. Tratamentul cu antibiotice a fost ineficient pentru situația în care era, infecția fiind deja extinsă în tot corpul. Greșeala aceasta o fac mulți oameni cu tatuaje, motiv pentru care medicii îi avertizează să respecte instrucțiunile pe care le primesc și în niciun caz să nu contacteze medii care pot fi pline de viruși, precum apele curgătoare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×