Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre starea de sănătate. Ce boală are: „Săptămâna viitoare abia îmi voi scoate firele”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
03/07/2019, 12:07
Adriana Bahmuțeanu, noi detalii despre starea de sănătate. Ce boală are: „Săptămâna viitoare abia îmi voi scoate firele”
Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o operație dificilă. Sursa foto: VIP 24

Adriana Bahmuțeanu a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate după ce a suferit o operație care îi putea costa viața. Fosta nevastă a afaceristului Silviu Prigoană avea o plasă la stomac care s-a spart și a fost nevoită să ajungă din nou la medici. Vedeta a spus că dacă nu ajungea la timp la spital, lumea vorbea acum despre ea la timpul trecut.

Adriana Bahmuțeanu a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate

Prezentatoarea de televiziune a fost operată de ocluzie intestinală, iar medicii i-au spus să stea în casă, deși în ultima vreme a tot apărut pe la televizor unde a vorbit despre starea sa de sănătate. Vedeta spune că nu suportă să stea în casă și că nu s-a putut abține și a ieșit de trei ori până acum, incluzând aici și apariția de la Xtra Night Show, la foarte scurt timp după intervenția chirurgicală.

Săptămâna viitoare Bahmu va scăpa de firele de la stomac, conform propriilor declarații. Motivul pentru care a ajuns la doctor, pe înțelesul tuturor, este o complicație medicală des întâlnită la persoanele care au fost operate de hernie. Plasa de la operațiile de hernie s-a deplasat în intestine, în cazul ei și orice amânare a prezentării la chirurgie era un pas în față spre moarte.

Bahmu spune că putea să moară dacă nu ajungea la timp la spital. Sursa foto: ciao.ro

„Aveam încurcătură de mațe, aveam ață printre ele”

„Mai am săptămână de cabana plăpumioara. De când am venit acasă, stau în casă, am ieşit de două, trei ori doar aşa, am fost la o emisiune, o dată la un control. E îngrozitor să stai în casă! E un fel de puşcărie de lux. Nu ai cum. Săptămâna viitoare abia îmi voi scoate firele.

E groaznic să stai numai în casă. A durat şase ore pentru că am avut complicaţii. În mod normal operaţia dura două ore şi jumătate. Aveam încurcătură de maţe. Aveam aţă printre ele. A trebuit să pună totul în ordine”, a declarat recent Adriana Bahmuțeanu, scrie româniatv.net.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×