Un bărbat de bani gata din București a luat pe capotă un polițist! Pedeapsa record primită!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/12/2018, 15:50
Un bărbat de bani gata din București a luat pe capotă un polițist! Pedeapsa record primită!
Un polițist a fost luat pe capotă de un tânăr! Pedeapsa acestuia s-a decis!

Un bărbat s-a răzbunat într-un mod de necrezut pe un polițist care i-a dat o amendă. Tânărul l-a luat pe capotă pe omul legii, iar ca drept pedeaspă a primit nu mai puțin de opt ani de închisoare. În primăvara anului trecut s-a decis prima sentință în dosarul acestuia, în urma incidentului pe care l-a săvârșit cu un polițist de la Brigada Rutieră a Capitalei.

Din păcate, polițistul rutier a fost târât atunci de tânărul Ronnen Herșovici, de 23 de ani, cu vehiculul, fapt ce i-a adus fracturi la mai multe degete.

Un bărbat din București s-a răzbunat pentru amendă luând un polițist pe capotă!

Bărbatul se numește Ronnen Herșovici și are doar 23 de ani. Acesta a fost oprit de poliție pentru o mustrare, iar de supărare, tânărul a decis să se răzbune, astfel că l-a luat pe polițistul în cauză pe capotă. Omul legii a suferit multiple fracturi din cauza incidentului. Tânărul a fost găsit vinovat, așadar i s-a atribuit pedeapsa necesară. Ronnen Herșovici a primit opt ani și patru luni de detenție pentru tentativă de omor, tulburarea liniștii publice și distrugere, potrivit hotărârilor de instanță judecătorească.

Se pare că totul s-a întâmplat după ce acesta nu a respectat legea și a trecut pe roșu. Poliția l-a oprit, dar a refuzat să le prezinte documentele. Încercând să fugă, a agățat un polițist aflat la fața locului și l-a tras zeci de metri, cauzându-i fracturi la mai multe degete. De asemenea, în încercarea de a pleca, a mai lovit alte două mașini de poliție. Tânărul a fost oprit abia după mai multe focuri de avertisment ale polițiștilor. Ronnen Herșovici este băiatul unui traficant de droguri, Carol Herșovici. Din păcate, se pare că așchia nu sare departe de trunchi în cazul acesta, pentru că și tatăl tânărului rebel a avut probleme destule cu poliția, iar mai apoi a fost prins în 2001. Băiatul care a luat pe capotă un polițist a avut atunci asupra sa peste 1.000 de tablete de pastile Ecstasy, potrivi informațiilor apărute în presă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×