Un bărbat de 52 de ani, găsit mort într-o râpă! Totul s-a întâmplat în Bistrița-Năsăud

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
11/12/2019, 20:37
Un bărbat de 52 de ani, găsit mort într-o râpă! Totul s-a întâmplat în Bistrița-Năsăud
Un bărbat a fost găsit într-o râpă, în Bistrița-Năsăud. Bărbatul era decedat. Sursa foto: radiocluj.ro

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a sesizat autoritățile după ce a văzut într-o râpă cadavrul unui bărbat. Potrivit primelor informații este vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani.

Cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o râpă

Trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 52 de ani a fost descoperit într-o râpă din localitatea Mititei, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. Descoperirea terifiantă a fost făcută miercuri după-amiaza, 11 decembrie, tot de un bărbat care a sunat imediat la numărul de urgență 112, scrie antena3.ro.

Din păcate, medicii care au ajuns la bărbatul găsit în apropierea unei stâne din localitate au observat că pe trupul acestuia erau semne de instalare a morţii biologice. Prin urmare, salvatorii nu au mai putut face nimic, ci doar au declarat decesul.

Medicii au fost nevoiți să meargă pe jos

Conform medicilor, bărbatul nu prezenta urme vizibile de violență. Trupul neînsuflețit al bărbatului de 52 de ani a fost identificat ca fiind din orașul Năsăud.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în  vederea stabilirii necropsiei. Medicii legiști urmează să stabilească circumstanțele în care bărbatul și-a pierdut viața, precum și cauza decesului.

În momentul în care incidentul a fost sesizat la 112 au fost redirecționate spre locul respectiv un echipaj de pompieri și un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Salvatorii au parcurs o bună bucată de drum pe jos pentru că drumul era impracticabil pentru autospeciale.

Descoperire macabră în județul Satu-Mare. Două femei au fost găsite moarte

Două femei au fost găsite moarte, marţi seara, 10 decembrie, într-o locuinţă din judeţul Satu Mare. Anunțul a fost făcut printr-un apel la serviciul de urgență 112. O persoană a anunțat că două femei au fost găsite decedate în localitatea Bârsău.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Florentina Nagy a precizat că în acest caz există suspiciuni de omor. Așadar, cazul celor două femeie găsite moarte a fost preluat de Parchetul Satu Mare.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×