Descoperire macabră la Dolj: Cadavrele a două femei bătrâne, găsite în curtea unui bărbat

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 17:55
Descoperire macabră la Dolj: Cadavrele a două femei bătrâne, găsite în curtea unui bărbat
Cadavrele a două bătrâne, găsite în locuința unui bărbat din Dolj. Sursa foto: cotidianul.ro

O descoperire macabră a fost făcută în gospodăria unui bărbat din județul Dolj, în localitatea Plenița mai exact. Două bătrâne au fost găsite moarte, iar suspectul este o persoană de sex masculin în vârstă de 43 de ani.

Două bătrâne ucise de un bărbat de 43 de ani din comuna Plenița, județul Dolj

Potrivit autorităților locale, este vorba despre o femeie de 65 de ani, chiar mama individului și o altă bătrână în vârstă de 83 de ani.

Polițiștii din Plenița au fost alertați de un vecin care le-a spus oamenilor legii că una din vecinele sale a fost găsită carbonizată în curtea respectivului bărbat.

Bărbatul credea că femeia de 83 de ani umbla cu farmece, așa că i-a dat foc

Polițiștii au ajuns de urgență la fața locului și au descoperit că nu era singurul cadavru. În interiorul casei au găsit o altă femeie, de 65 de ani, care s-a dovedit a fi chiar mama celui suspectat de aceste crime teribile.

„Echipa operativă din cadrul secţiei care s-a deplasat la faţa locului a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate, a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județeană Dolj, scrie libertatea.ro.

Medicii vor stabili cauzele exacte ale decesului celor două vârstnice. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

Potrivit reporterilor de la Antena 3, bărbatul nu o suporta pe femeia de 83 de ani despre care susținea că umbla cu farmece și vrăji.

Individul care locuia cu mama lui de 65 de ani a aruncat benzină pe bătrâna care a intrat în curtea lor, apoi i-a dat foc cu bricheta. Acesta începea să țipe că i-a dat foc unei vrăjitoare. Vecinii au auzit țipetele acestuia și au sunat imediat la 112.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×