Un bărbat care vroia să arunce în aer un spital din Missouri, plin cu bolnavi de coronavirus, ucis de agenţii FBI. Cum s-a întâmplat totul

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 19:04
Un bărbat care vroia să arunce în aer un spital din Missouri, plin cu bolnavi de coronavirus, ucis de agenţii FBI. Cum s-a întâmplat totul
Atentat dejucat în Missouri, SUA, de către FBI. Sursa foto: theguardian.com

Un bărbat care plănuia să arunce în aer un spital din Missouri, plin cu pacienţi infectaţi cu coronavirus, a fost ucis de agenţii FBI înainte de a-şi pune în aplicare planul.

Un bărbat care vroia să arunce în aer un spital plin cu bolnavi de coronavirus, ucis de agenţii FBI

Bărbatul ucis de agenţii FBI plănuia să arunce în aer un spital din Missouri în care se aflau pacienţi care sufereau de coronavirus, scrie theguardian.com. Acesta nu a apucat să îşi pună în aplicare nebunescul plan.

Suspectul Timothy Wilson se afla, de mai multe luni de zile, în vizorul poliţiştilor din cauza orientărilor sale extremiste. Timothy Wilson nu era la primul plan de acest gen, el mai plănuise şi alte atacuri.

Donald Trump oferă tratament pentru coronavirus pe reţeaua de socializare

Acesta ar mai fi vrut să arunce în aer nişte şcoli frecventate de elevi afro-americani. De asemenea, îşi mai făcuse planuri de aruncare în aer a unei moschei, precum și a unei sinagogi, arată un raport al FBI.

Wilson a avut în vedere mai multe ținte și a decis, în cele din urmă, să arunce în aer un spital din zonă, în încercarea de a răni cât multe persoane, vizând o unitate care oferă asistență medicală critică în aceste momente„, potrivit sursei citate.

Statul Missouri are 356 de cazuri înregistrate de pacienţi cu coronavirus, potrivit Departamentului de Sănătate din Missouri. În urma infectărilor, opt  oameni au murit.

La nivel național, în StateleUnite ale Americii au fost înregistrate peste 1.000 de decese, precum aproximativ 70.000 de cazuri de infectare cu virusul ucigaş confirmate.

Donald Trump, preşedintele SUA, a postat pe reţeaua de socializare un tratament împotriva coronavirusului.

Hidroxiclorochină și Azitromicin, luate împreună, au o șansă reală de a fi una dintre principalele schimbări din istoria medicinei. FDA (Food and Drug Administration – n.r.) a mutat munții – multumesc!

Sperăm ca ambele vor fi puse în folosire imediat. (H lucrează mai bine cu A, potrivit Jurnalului Internațional pentru Agenți Antimicrobieni).

Oamenii mor, mișcați-vă repede și Dumnezeu să binecuvânteze pe toată lumea!”, a scris Donald Trump pe contul personal de Twitter.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×