Donald Trump, gafă după Super Bowl. Preşedintele SUA a încurcat statele Kansas şi Missouri

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 16:15
Donald Trump, gafă după Super Bowl. Preşedintele SUA a încurcat statele Kansas şi Missouri
Donald Trump, gafă după Super Bowl. Sursa foto: dailymail.co.uk

Președintele SUA Donald Trump a încurcat statele Kansas și Missouri, într-un mesaj de felicitare după Super Bowl, finala ligii profesioniste de fotbal american NFL.

Preşedintele Donald Trump a încurcat statele Kansas şi Missouri

Donald Trump, preşedintele SUA, a făcut încă o gafă de proporţii, duminică. Preşedintele SUA a felicitat statul Kansas pentru victoria echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl, însă echipa se află în realitate în statul Missouri.

Gafa cu felicitările pentru SuperBowl a fost ştearsă imediat de pe contul oficial de Twitter al preşedintelui Donald Trump. Mesajul a fost modificat. Oraşul Kansas a fost înlocuit cu Missouri. Chiar şi aşa, mulţi internauţi, precum şi mai multe ziare şi televiziuni din SUA au făcut capturi cu mesajul iniţial al preşedintelui.

Kansas City, întemeiat la răscrucea fluviilor Kansas şi Missouri

Kansas City a fost întemeiat la răscrucea fluviilor Kansas şi Missouri. De asemenea, limita administrativ teritorială a celor două state este situată la mijlocul aceleiaşi aglomerări urbane, având autorităţi atât în Missouri, cât şi în statul Kansas. Diferenţa dintre cele două state fiind aceea că economia statului Missouri este mai dezvoltată.

Mulţi oameni vorbesc despre faptul că Kansas City se situează în două state, dar doar Donald Trump face ceva legat de asta”, este comentariul ironic allui Josh Barro, editorialist la New York Magazine.

Preşedintele Donald Trump a fost în Kansas City în anul 2018, în luna decembrie, pentru a participa la o conferinţă. Evenimentul a făcut parte din cadrul Project Safe Neighborhoods, un program făcut de Ministerul Justiţiei pentru a combate violenţa şi infracţionalitatea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×