Un bărbat a reînviat la 21 de minute după ce medicii l-au declarat mort! Ce s-a întâmplat

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
25/03/2019, 12:49
Un bărbat a reînviat la 21 de minute după ce medicii l-au declarat mort! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Un bărbat a reînviat la 21 de minute după ce medicii l-au declarat mort

Un bărbat din Marea Britanie, pe nume Joao Araujo, în vârstă de 48 de ani, a suferit un stop cardiac în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Cazul lui a fost șocant din cauza faptului că, după ce medicii l-au resuscitat preț de 6 ore și i-au declarat decesul, a reînviat la 21 de minute distanță.

Un bărbat din Marea Britanie a reînviat la 21 de minute după ce medicii l-au declarat mort

Mai exact, când inima lui s-a oprit, bărbatul se îndrepta spre locul de muncă al soției sale. Araujo a fost transportat de urgență la spital, unde doctorii au încercat să îl readucă la viață, însă fără reușită. În timp ce era transportat la morgă, Joao a dat semne de viață. Doctorii de la spitalul Gloucestershire Royal, care l-au numit pe bărbat ”Omul Miracol”, nu își explică nici acum cazul lui, însă au contestat că circulația sanguină a revenit spontan în inima sa. „Când eram la spital, medicii nu aveau ce explicații să-mi ofere pentru problema mea, așa că au început să mă numească ”omul Miracol”, a povestit bărbatul, potrivit news.co.uk. 

Acum, când totul este bine, Joao spune că și-a învățat lecția în urma acestei experiențe. „Dau mai multă valoare tuturor lucrurilor în fiecare zi. În fiecare zi. Vă mulțumesc că sunt în viață, vă mulțumesc că am un loc de muncă”, a spus el. De asemenea, trecând prin acest episod , a menționat că de acum încolo va avorda mai multă valoare familiei și prietenilor lui.

Un bărbat a reînviat la 21 de minute după ce medicii l-au declarat mort! Ce s-a întâmplat
Bărbatul a fost numit ”Omul Miracol” de către cadrele medicale

”Dau mai multă valoare tuturor lucrurilor în fiecare zi”

În timp a stat în comă timp de trei zile după incident, acesta, la doar două săptămâni distanță a hotărât să se întoarcă la serviciu, căci starea sa se îmbunătățise considerabil. Vorbind despre accident, Araujo, de meserie poștaș, a declarat că este încă faimos pentru recuperarea sa, chiar dacă de la incident au trecut 10 ani.

Un bărbat a reînviat la 21 de minute după ce medicii l-au declarat mort! Ce s-a întâmplat
Joao declară că, după această experiență, își valorează mai mult familia și prietenii

„De fiecare dată când mă întorc, asistentele și oamenii care lucrează acolo spun << Omul Miracol s-a întors>>. Chiar și oamenii pe care nu îi cunosc îmi spun ”Este omul miracol!” Toată lumea mă recunoaște!”, a adăugat bărbatul. Acum, acestuia i-a fost montat un defribilator care trimite un șoc electric prin inima sa dacă se oprește din nou.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×