Un bărbat a murit la stația de metrou Izvor. Anunțul Metrorex privind circulația trenurilor

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 08:44
Un bărbat a murit la stația de metrou Izvor. Anunțul Metrorex privind circulația trenurilor
Un bărbat a murit în această dimineață la stația Izvor, în drum spre stația Eroilor. Sursa foto: bucurestiulmeudrag.ro

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit la stația de metrou Izvor din Capitală. Circulația pe magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate în primele ore ale dimineții, iar Metrorex i-a anunțat pe călători, prin boxe, că există o întârziere a trenurilor fără a se preciza cauzele. Ulterior s-a aflat că o persoană a decedat, cel mai probabil fiind vorba despre o sinucidere.

Un bărbat a murit la stația de metrou Izvor. Acesta s-ar fi sinucis

În jurul orei 08:00, pompierii au intervenit la stația de metrou Izvor, iar mersul trenurilor a fost decalat. Călătorii de pe magistralele 1 și 3 au așteptat minute bune trenurile care, în mod normal, mai ales dimineața când este foarte aglomerat, ar fi venit din 3 în 3 minute sau din 5 în 5 minute. De data aceasta, cu puțin după ora 07:30 trenurile au avut întârzieri de până la 10-15 minute, trezind semne de întrebare.

Apoi, Metrorex a comunicat motivul întârzierilor, și anume, un bărbat s-a sinucis la stația Izvor. Din primele informații, bărbatul avea vârsta de 40 de ani și s-ar fi aruncat în fața trenului la respectiva stație Metrorex cu câteva secunde înainte ca acesta să sosească. Metrorex a transmis și un comunicat de presă legat de această posibilă tentativă de suicid.

un bărbat a murit la stația izvor. aglomerație mare pe peron
Bărbatul s-ar fi sinucis, conform comunicatului Metrorex. Sursa foto: gândul.info

Comunicatul transmis de Metrorex în această dimineață

„Metrorex informează că, astăzi, 25.07.2019, începând cu 07:05, circulația trenurilor de metrou se desfășoară cu dificultate pe Magistrala 1 (Dristor-Pantelimon). Modificările în circulație au fost făcute întrucât o persoană a căzut în calea de rulare în stația de metrou Izvor (în direcția Eroilor), posibilă tentativă de suicid”, transmite Metrorex.

„Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex, astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii. Urmează ca instituțiile abilitate să cerceteze și să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul”, se mai arată în comunicatul transmis în această dimineață.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×