Un bărbat a murit în tren! Garnitura nu s-a putut opri

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/10/2018, 13:24
Un bărbat a murit în tren! Garnitura nu s-a putut opri
Un bărbat a decedat în tren în timpul călătoriei

Un bărbat a murit în timpul unei călătorii cu trenul. Acestuia i s-a făcut rău în timpul mersului, însă garnitura s-a putut opri doar la finele călătoriei, la Ploiești. Din păcate, omul avea probleme serioase de sănătate, ba chiar acesta se întorcea de la spital, unde abia primise un tratament.

Corpul fără viață al acestuia a fost preluat la Ploiești de oamenii legii. La scurt timp, familia a fost anunțară de tragicul eveniment, urmând ca mai apoi să se prezinte cauzele decesului bărbatului.

Bărbat decedat în timpul călătoriei cu trenul

Un bărbat se întorcea cu trenul chiar de la spital. Acesta a luat trenul din București spre Ploiești. Din păcate, i s-a făcut rău încă din Buftea, urmând ca la Ploiești să fie următoarea staționare a trenului. Acesta a mers la toaletă, astfel că nimeni nu a putut vedea dacă este bine sau nu, și nimeni nu s-a putut interveni.

Omul putea fi salvat la timp dacă i se acorda ajutorul necesar, și dacă statea în raza vizuală a celorlați călători. Trenul a oprit la Ploiești, însă a fost prea târziu pentru victimă. Oamenii legii au luat trupul neînsuflețit al acestuia, urmând să-l ducă la Serviziul de Medicină Legală pentru necropsie. Familia a fost anunțată de tragicul deces.

Deces în tren

Nu puține au fost cazurile în care călătorilor li s-a fpcut rău în timpul mersurilor. Din păcate, pentru unii nu s-a mai putut face nimic. O femeie din Bacău a decedat în trenîn vara aceasta. Călătorii au constatat că îi este rău și au încercat să o ajute, o ambulanță a Serviciului Județean Vrancea a așteptat în apropierea gării pentru a-i acorda primele îngrijiri. Acesteia i s-au efectuat manevre de resuscitare la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului Județean Poliție Transporturi Vrancea au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în trenul IR 1750, Suceava-București unei femei i s-a făcut rău și nu mai prezintă semne vitale. În stația Adjud a fost preluată de un echipaj SAJ Vrancea, i s-au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost constatat decesul. Femeia, în vârstă de 40 de ani, din județul Bacău, a fost identificată și era cunoscută cu afecțiuni medicale”, a declarat Paula Enache, reprezentantul IPL Vrancea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×