Un bărbat a fost trezit în noaptea de Crăciun de un hoț! Ipostaza incredibilă în care l-a găsit

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 18:38
Un bărbat a fost trezit în noaptea de Crăciun de un hoț! Ipostaza incredibilă în care l-a găsit
Un bărbat din Florida s-a trezit cu un hoț care i-a supt degetele *foto: hepta.ro

Caz bizar în statul american Florida, acolo unde autoritățile caută un bărbat suspect că a intrat prin efracție în locuința unui alt american în timp ce dormea.

În loc să îl fure pe cel pe care l-a „călcat”, hoțul a decis să dea frâu liber imaginației și să îi sugă victimei sale degetele, arată The Independent.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Un bărbat s-a trezit cu degetele supte de hoț în noaptea de Crăciun

Întâmplarea a avut loc chiar în noaptea de Crăciun, în orașul Bradenton. Atunci victima s-a trezit în timpul nopții chiar când hoțul îi dădea târcoale… la picioare, a relatat postul local WSOC.

Potrivit biroului șerifului din Comitatul Manatee, victima i-a spus agresorului că nu are bani. Suspectul i-a răspuns însă că se afla acolo „să sugă degete de la picioare”.

Între cei doi bărbați a urmat o altercație, după ce cel care a intrat prin efracție și-a apucat victima de zona inghinală. Suspectul a fugit din casă, dar nu înainte să se oprească la mașina victimei și să îi spargă parbrizul.

Poliția nu a făcut încă nicio arestare în acest caz, dar investigația continuă. Oamenii legii au luat mostre de ADN din saliva prelevată de pe degetele victimei, mai arată sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×