Un bărbat a fost trezit în noaptea de Crăciun de un hoț! Ipostaza incredibilă în care l-a găsit

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/01/2020, 18:38
Un bărbat a fost trezit în noaptea de Crăciun de un hoț! Ipostaza incredibilă în care l-a găsit
Un bărbat din Florida s-a trezit cu un hoț care i-a supt degetele *foto: hepta.ro

Caz bizar în statul american Florida, acolo unde autoritățile caută un bărbat suspect că a intrat prin efracție în locuința unui alt american în timp ce dormea.

În loc să îl fure pe cel pe care l-a „călcat”, hoțul a decis să dea frâu liber imaginației și să îi sugă victimei sale degetele, arată The Independent.

Un bărbat s-a trezit cu degetele supte de hoț în noaptea de Crăciun

Întâmplarea a avut loc chiar în noaptea de Crăciun, în orașul Bradenton. Atunci victima s-a trezit în timpul nopții chiar când hoțul îi dădea târcoale… la picioare, a relatat postul local WSOC.

Potrivit biroului șerifului din Comitatul Manatee, victima i-a spus agresorului că nu are bani. Suspectul i-a răspuns însă că se afla acolo „să sugă degete de la picioare”.

Între cei doi bărbați a urmat o altercație, după ce cel care a intrat prin efracție și-a apucat victima de zona inghinală. Suspectul a fugit din casă, dar nu înainte să se oprească la mașina victimei și să îi spargă parbrizul.

Poliția nu a făcut încă nicio arestare în acest caz, dar investigația continuă. Oamenii legii au luat mostre de ADN din saliva prelevată de pe degetele victimei, mai arată sursa citată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×