Un bărbat a fost înjunghiat la metrou. Incidentul s-a petrecut în stația Iancului

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/01/2020, 15:49
Un bărbat a fost înjunghiat la metrou. Incidentul s-a petrecut în stația Iancului
Un bărbat a fost înjunghiat în metroul din București în urma unui atac verbal. Sursa foto: pixabay.com

Un bărbat a fost înjunghiat de o persoană necunoscută în timpul deplasării cu metroul din București. Incidentul nefericit s-a petrecut în urmă cu puțin timp în stația de metrou Iancului, iar martorii au chemat imediat poliția.

Incident în metroul din București. Un bărbat a fost înjunghiat

Un incident neplăcut a avut loc în urmă cu scurt timp, într-o stație de metrou din București. Mai exact, în cursul acestei zilei, 23 ianuarie 2020, un bărbat a fost înjunghiat în timpul deplasării cu metroul. Atacul s-a petrecut în stația Iancului.

Martorii prezenți la evenimentul nefericit au reușit să-l imobilizeze pe atacator, iar unul dintre pasageri a apelat numărul de urgență 112. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului l-au arestat pe atacator și urmează să stabilească circumstanțele producerii incidentului.

Bărbatul din Capitală a fost înjunghiat în urma unui atac verbal

Pasagerii din metrou l-au reținut pe agresor până la venirea organelor de poliție. În plus, martorii mai spun că atacatorul s-a urcat la stația Dristor și părea recalcitrant. La scurt timp după plecarea metroului doi bărbați au început să se certe, iar în cele din urmă unul dintre aceștia a scos un briceag cu care l-a înjunghiat pe celălalt.

„La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercație verbală între doi bărbați, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag.

Bărbatul a fost imobilizat și în prezent este audiat la sediului Poliției Metrou. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a suferit vreo vătămare”, au declarat reprezentanții poliției Capitalei, relatează stiripesurse.ro.

Atacatorul din metroul bucureștean, consumator de droguri

Unul dintre martorii care au asistat la incidentul din metroul din Capitală a declarat că la fața locului nu a fost trimis niciun echipaj de la SMURD sau Ambulanță. Atacatorul a fost indentificat ca fiind un consumator de droguri și în prezent este audiat de polițiști.

Atacatorul este cercetat acum pentru infracţiunile de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.  În plus, și bărbatul atacat a fost audiat de organele de poliție.

De asemenea, reprezentanții Poliției Metrou au mai precizat că circulația metrourilor nu a fost afectată și s-a desfășurat normal.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×