Un bărbat a fost filmat în Bruxelles în timp ce îşi băga degetele în gură şi le ştergea pe bara din metrou. A fost arestat

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/03/2020, 12:11
Un bărbat a fost filmat în Bruxelles în timp ce îşi băga degetele în gură şi le ştergea pe bara din metrou. A fost arestat
Un bărbat a fost filmat în timp ce îşi băga degetele în gură şi le ştergea pe bara din metrou. Sursa foto: digi24.ro

Un bărbat a fost arestat de poliţia belgiană după ce şi-a lins degetele şi le-a şters pe bara metroului cu care circula. Nu se ştie dacă bărbatul era purtător de coronavirus, însă se cunoaşte faptul că acesta era beat.

Un bărbat a fost filmat în timp ce îşi băga degetele în gură şi le ştergea pe bara din metrou

Un bărbat a fost filmat într-un metrou din Bruxelles în timp ce îşi lingea degetele după care le ştergea pe bara metroului. Acesta a fost arestat de poliţişti după ce filmarea a ajuns la ei, a informat Societatea Transporturilor Intercomunale din Bruxelles (STIB-MBIV), arătând în acelaşi timp că bărbatul care a făcut gestul inexplicabil era beat.

Înn filmuleţul video se vede cum bărbatul îşi dă jos masca de protecţie, îşi introduce degetele în gură, după care le şterge pe bară.  Nu se ştie dacă bărbatul era purtător de coronavirus şi a vrut astfel să răspândească virusul ucigaş.

Bărbatul care a făcut gestul inexplicabil a fost arestat

Bărbatul aflat în stare de ebrietate a fost arestat de poliție și serviciile noastre de securitate. Trenul în cauză a fost restras din uz și dezinfectat”, a anunțat autoritatea de transport.

Compania de transport din Bruxelles a mulţumit pasagerului care a făcut filmarea. „Mulțumim pentru mesaj. Trenurile noastre sunt curățate zilnic„, a mai transmis compania.

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, coronavirusul este transmisibil prin fluidele corporale, din nas şi gură. de asemenea, COVID-19 rezistă pe diverse surafeţe între câteva ore şi câteva zile.

Potrivit specailiştilor în domeniul sănătăţii, infectarea cu coronavirus poate fi evitată cel mai simplu şi eficient prin spălarea mâinilor cu apă şi săpun.

O altă metodă este aceaa a folosiri gelului dezinfectant. De asemenea, medicii sfătuieşte să stăm la o distanţă mai mare de un metru de persoanele care tuşesc sau strănută.

Mai mult, specialiştii ne sfătuiesc să nu ne atingem faţa sau ochii cu mîinile nespălate sau nedezinfectate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×