Un bărbat a fost dat în judecată de propriii părinți pentru că nu i-a ajutat financiar, deși are conturile pline

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
04/05/2020, 22:47
Un bărbat a fost dat în judecată de propriii părinți pentru că nu i-a ajutat financiar, deși are conturile pline
Un bărbat a fost dat în judecată de propriii părinți pentru că nu i-a ajutat financiar, deși are conturile pline. Sursa foto: pinterest.com

Doi bătrâni din China și-au dat în judecată propriul fiu pe care l-au acuzat că, deși, dispune de mulți bani, nu i-a susținut deloc financiar. Bărbatul refuză să le ofere orice ajutor, chiar dacă încalcă decizia judecătorilor.

Bărbat, dat în judecată de părinți din cauza banilor

Doi bătrâni din China și-au dat în judecată propriul fiu, pe motiv că, deși are foarte mulți bani în conturi, pe ei nu i-a susținut deloc financiar. La rândul lui, bărbatul nici nu vrea să audă. Este hotărât să nu le dea părinților niciun ban, chiar dacă asta înseamnă să încalce decizia judecătorilor.

Potrivit presei din China, soții Zhang, din Provincia Henan, s-au războit cu propriul copil prin tribunale, anul trecut, iar judecătorul le-a dat bătrânilor câștig de cauză și le-au obligat fiul la plata unei pensii alimentare. Acesta, însă, este hotărât să nu plătească nimic.

Bătrânii au apelat la poliție

Pentru că nu au văzut niciun ban de la fiul lor, timp de un an de zile, deși, instanța le-a dat câștig de cauză, îndurerați și abandonați, bătrânii au apelat la poliție, în speranța că îl vor obliga să le plătească pensia alimentară.

Din păcate, nici așa nu au obținut nimic. A fost contactată banca unde bărbatul avea toți banii depuși, în urma cărora toate conturile acestuia au fost înghețate.

Tradiție în China

În China, conform tradiției, copilul trebuie să aibă grijă de părinți atunci când ajung la bătrânețe sau dacă au probleme financiare. Este atât de important încât, copiii pot fi acționați în instanță, dacă își neglijează părinții.

Din păcate, s-au înregistrat multe cazuri cu odrasle care au fost târâte prin tribunale, pentru că au refuzat să își ajute părinții.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×