Un băiat de 13 ani a murit după ce a căzut de pe balustrada unei școli în Năsăud. Mulți elevi se joacă așa în pauze!

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 14:54
Un băiat de 13 ani a murit după ce a căzut de pe balustrada unei școli în Năsăud. Mulți elevi se joacă așa în pauze!
Băiatul de 13 ani care a căzut de pe balustradă a murit la o săptămână după nefericitul incident. Sursa foto: Observator Antena 1

Un băiat în vârstă de 13 ani a căzut zece metri în gol la o școală gimnazială din Bistrița Năsăud și a murit după câteva zile în care a stat în comă. Timp de o săptămână a fost ținut pe patul de spital în Cluj Napoca și, din nefericire, nu a putut supraviețui. Moartea lui Andrei Coți trage un semnal de alarmă cu privire la un obicei pe care mulți elevi îl au, mai ales în pauze.

Andrei a murit la o săptămână după ce a fost internat în stare gravă

Elevul era în clasa a V-a, iar acum familia acestuia se pregătește să îl înmormânteze. Băiatul se dădea pe balustrada din școală ca pe tobogan, iar la un moment dat, alunecând prea tare într-o parte, nu s-a mai putut ține nici de balustradă nici de scări, s-a dezechilibrat și a căzut provocându-și răni crunte.

A fost în stare gravă încă din ziua în care a căzut de pe balustradă și a fost ținut în această săptămână în viață datorită aparatelor. Drama este și mai mare cu cât băiatul a trecut deja o dată prin fața morții, căci acum ceva timp a fost operat pe inimă. Coți, originar din Bichigiu, era instituționalizat la un centru de plasament din Bistrița Năsăud, notează mesagerulbn.ro.

năsăud
Băiatul a căzut 10 metri în gol. Sursa foto: Observator Antena 1

Centrul de plasament se va ocupa de înmormântare

Familia băiatului a fost anunțată de moartea sa, dar de înmormântarea și priveghi se va ocupa Centrul de plasament unde acesta locuia.  Polițiștii care analizează moartea băiatului care studia la Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud vor schimba încadrarea juridică având în vedere că micuțul nu mai este în viață acum, în  omor din culpă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×