Un avion Wizz Air a luat foc la decolare, în Debrecen. Printre pasageri erau mulţi români VIDEO

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
04/01/2020, 22:57
Un avion Wizz Air a luat foc la decolare, în Debrecen. Printre pasageri erau mulţi români VIDEO
Sursa foto - Ramil Sitdikov/Sputnik

Un avion al Wizz Air care trebuia să efectueze o cursă Debrecen – Paris a rămas la sol după ce un incediu ar fi izbucnit în partea din spate a aeronavei AIRBUS A320 la generatorul APU, la decolare. În aeronavă se aflau şi cetăţeni români.

Incident cu o aeronavă Wizz Air

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pasagerii au fost evacuaţi rapid, pe ușa din față a aparatului de zbor, cu ajutorul unui tobogan. Presa locală scrie că mulţi dintre cei de la bordul avionului erau din Maramureş sau Satu Mare.

Probleme la un zbor Wizz Air, în urmă cu 3 zile

Acest incident vine la 3 zile după ce mai mulţi români au rămas blocaţi pe aeroportul din Eindhoven, după ce zborul de întoarcere acasă, operat tot de Wizz Air, a fost anulat.

„Variantele ar fi să așteptăm până pe 3 ianuarie când ar fi locuri disponibile sau să găsim un aeroport conex Bruxelles, Koln.

Încercăm să găsim variante – ar mai fi să mergem spre Amsterdam, să mergem cu o altă linie aeriană, dar nu sunt decontate biletele în felul acesta, sunt și foarte scumpe.

Nu reușim să luăm legătura cu compania aeriană, am primit un mail general, cu informații pe care le găsim și pe site. Problema e lipsa de comunicare. Am vrea să știm când putem să plecăm, ce variante avem”, a declarat un pasager, la vremea respectivă, pentru Digi 24.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×