Un avion Boeing 707 s-a prăbușit! Există un supraviețuitor

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 09:59
Un avion Boeing 707 s-a prăbușit! Există un supraviețuitor
Un avion Boeing 707 s-a prăbușit! Potrivit primelor date, există un supraviețuitor

Un avion Boeing 707 s-a prăbușit în apropierea aeroportului Fath, aflat la vest de Teheran, potrivit informațiilor relatate de Euronews. 16 persoane se aflau la bordul aronavei prăbușite în aproapierea orașului Karaj din provincia Alborz.

„Nu avem momentan informații clare despre accident”, a spus Pirhossein Kolivand, directorul Serviciului de Urgență din Iran. Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvânt al organizației pentru aviașie a Iranului, a declarat pentru postul local de televiziune IRIV următoarele: „Avionul de marfă Boeing 707 s-a prăbuşit pe pistă în timpul aterizării”.

Un avion s-a prăbușit! 10 persoane se aflau la bordul aeronavei

Un avion Boeing 707 s-a prăbușit! Potrivit primelor date, există un supraviețuitor
Un avion Boeing 707 s-a prăbușit! Potrivit primelor date, există un supraviețuitor

Un avion s-a prăbușit în apropierea capitalei Teheran, după ce pilotul a încercat să aterizeze la Karaj, dar a sfârșit prăbușindu-se după ce a pierdut controlul aeronavei. Avionul s-ar fi lovit de zidurile aeroportului, iar mai apoi a picat în apropierea unui cartier rezidențial.

Aeronava cargo ar fi transportat carne din Kârgâzstan, iar la bordul său avea 16 persoane despre care se spune că numai una singură a fost găsită în viață. Mai multe echipaje de salvare au fost trimise la fața locului „Nu știm momentan dacă este o aeronavă iraniană sau străină”, a declarat un oficial local pentru postul de televiziune național din Iran.

Incident aviatic! Un avion francez a dispărut de pe radare

„Este căutat avionul care a dispărut de pe radare într-o zonă între Haut-Doubs şi Haut-Jura în estul Franţei”, a precizat prefectura, adăugând că, „deocamdată, nimic nu se ştie despre soarta celor doi militari aflaţi la bordul aparatului militar.Căutările în această vastă zonă montană sunt dificile din cauza ninsorii şi a vizibilităţii reduse. Avionul Mirage 2000 nu avea arme la bord şi nu dispunea de un rezervor suplimentar de carburant.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×