Un avion al British Airways a aterizat de urgență. Mai mulți membri ai echipajului au ajuns la spital

Un avion al British Airways a aterizat de urgență. Mai mulți membri ai echipajului au ajuns la spitalGALERIE FOTO
Un avion al British Airways a aterizat de urgență. Sursa foto: adevarul.ro

Un avion al British Airways a aterizat de urgență! Aeronava de tip A320 care zbura de la Bari (Italia) la Londra a aterizat de urgență sâmbătă după-amiază la Basel-Mulhouse în Elveția din cauza degajării de fum în interior, informează France Presse.

Un avion al British Airways a aterizat de urgență

Nu se cunoaște deocamdată cauza degajării de fum. Toți pasagerii sunt teferi, însă cei care au avut de suferit au fost patru dintre membrii echipajului, care au fost transportați la spital, după ce s-au intoxicat cu fum, a declarat pentru AFP Vivienne Gaskell, sefa departamentului de comunicatii al aeroportului.

Traficul a fost întrerupt timp de douăzeci de minute, a detaliat aceasta, adăugând că trei avioane au fost deviate – două spre Zurich și unul spre Stuttgart – și cinci decolări au fost întarziate cu aproximativ 25 de minute.

Un avion al British Airways a aterizat de urgență
Un avion al British Airways a aterizat de urgență. Sursa foto: pixabay.com

Patru membri ai echipajului s-au intoxicat cu fum

După ce a constatat prezența fumului în aeronava, „pilotul a avertizat cel mai apropiat turn de control”, în acest caz cel din Basel-Mulhouse, unde avionul a aterizat la ora 13:19 (11:19 GMT), a adăugat Gaskell.

Pompierii de la aeroport au intervenit imediat, însă nu se știe dacă a fost depistat un incendiu. British Airways va inchiria un alt avion la sfârșitul după-amiezii pentru a-i transporta pe cei 165 de pasageri pe aeroportul Heathrow din Londra, a adaugat Vivienne Gaskell.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×