Arnold Schwarzenegger, emoții la bordul avionului cu care a călătorit! Aeronava a coborât brusc 300 de metri

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
08/11/2018, 15:59
Arnold Schwarzenegger, emoții la bordul avionului cu care a călătorit! Aeronava a coborât brusc 300 de metri
Arnold Schwarzenegger a trecut prin mari emoții la bordul avionului cu care a călătorit

Arnold Schwarzenegger a trecut prin mari emoții la bordul avionului cu care a călătorit! Aeronava a coborât brusc la 300 de metri. Conform thesun.co.uk, actorul a avut nenorocul de a se urca într-un avion cu probleme. Acesta se întorcea în Statele Unite, când aeronava a coborât foarte repede la 300 de metri. Decolarea acestuia, de pe aeroportul Heathtrow din Londra a fost una optimă. Ba chiar, până la un moment dat, destinația Los Angeles părea floare la ureche. Cu toate acestea, piloții au decis să aterizeze de urgență înapoi de unde au plecat.

În apropiere de coasta vestică a Scoției, aviatorii aeronavei în care se afla Arnold Schwarzenegger au coborât peste 300 de metri. Conform sursei citate mai sus, timp de o oră, piloții avionului au decis să zboare în jurul aeroportului pentru a-i consuma combustibilul, mai apoi pentru a ateriza în siguranță.

Arnold Schwarzenegger a trecut prin emoții din cauza celor întâmplate la bordul aeronavei cu care a călătorit

Fotografie în care se află Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger, actorul din filmul celebru, ”The Terminator” 1

Compania aeriană British Airways a menționată că aeronava a avut o defecțiune tehnică minoră, iar, cu toate acestea, a reușit să rămână la sol, adică pe aeroportul Heathrow. De altfel, membrii companiei s-au îngrijit de pasagerii avionului lor. Atât Arnold Schwarzenegger, cât și ceilalți călători au primit cazare peste noapte în incinta unui hotel din apropiere, urmând să decoleze miercuri spre Los Angeles.

Potrivit informațiilor din presă, actorul a trecut prin diferite stări care au cumulat o ”sperietură puternică”, după spusele lui, însă a rămas impresionat de profesionalismul pe care l-au avut toți membrii avionului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×