Un actor italian celebru, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului, blocat cu cadavrul surorii sale în casă. „Suntem ruinați. Italia ne-a abandonat”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/03/2020, 08:27
Un actor italian celebru, izolat la domiciliu din cauza coronavirusului, blocat cu cadavrul surorii sale în casă. „Suntem ruinați. Italia ne-a abandonat”
Luca Franzese trăieşte un coşmar din cauza epidemiei de coronavirus. Sursa foto: antena3.ro

Actorul italian Luca Franzese trăieşte un adevărat coşmar cauzat de epidemia de coronavirus. Actorul, care a apărut în serialul TV Gomorra, a postat mai multe mesaje video pe reţeaua de socializare Facebook în care anunţă că a rămas blocat în locuinţă cu cadavrul surorii lui, ucisă de coronavirus. Toată familie actorului a fost infectată cu coromavirus.

Un actor italian este blocat în casă cu cadavrul surorii sale

Actorul italian Luca Franzese parcă ar juca într-un flm de gorază, însă totul este cât se poate de adevărat. Acesta este blocat cu cadavrul surorii sale în casă, din cauza epidemiei de coronavirus.

Femeia ar fi murit de coronavirus, iar toată familia actorului este infectată cu COVID-19. Astfel, actorul a lansat pe Facebook mai multe mesaje video în care cere ajutor.

Luca Franzese locuieşte în Napoli

Luca Franzese se află în izolare la domiciliu şi locuieşte în oraşul Napoli, Italia. Actorul se plânge în filmuleţele video că sora sa este moartă de 24 de ore, iar autorităţile nu i-au oferit niciun fel de ajutor.

Sora mea a murit ieri, probabil din cauza virusului, și așteptăm răspunsuri încă de aseară”, a spus Luca Franseze.

Actorul este supărat pe autorităţi şi se simte abandonat. În acelaşi timp, Luca Franzese spune că trebuie să rămânem puternici şi că cei care văd mesajele sale să le distribuie mai departe.

Suntem ruinați. Italia ne-a abandonat. Să rămânem puternici împreună. Vă rugăm să distribuiți acest mesaj”, a mai spus Luca Franzese.

Sora actorului era cunoscută şi cu alte afecţiuni. Aceasta suferea de epilepsie. De asemenea, pe una dintre filmări se poate vedea cadavrul femeii pe fundal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×