Ultimele cuvinte ale poliţistului mort în accidentul de Crăciun. Bogdan Ene a avut parte de un deces cumplit

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
25/12/2019, 19:02
Ultimele cuvinte ale poliţistului mort în accidentul de Crăciun. Bogdan Ene a avut parte de un deces cumplit
Bogdan Ene, polițistul de 25 de ani care și-a pierdut viața în cumplitul accident rutier produs chiar în ziua de Crăciun. Sursa foto: Facebook

Ies la iveală detalii șocante în cazul morții lui Bogdan Ene, polițistul care și-a pierdut viața într-un cumplit accident rutier produs chiar în ziua de Crăciun, între localitățile Alexandria și Lăceni. Cuvintele rostite de tânărul de 25 de ani înainte de a-și da ultima suflare sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Ce a spus Bogdan Ene înainte să moară

Polițistul cu domiciliul în Orbeasca se îndrepta spre locul de muncă, moment în care, din motive necunoscute la această oră, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Cum drumul era drept și nu au fost găsite urme de frânare, moartea sa rămâne în continuare învăluită în mister.

Bogdan Ene nu a murit pe loc, fiind găsit încă în viață pe câmp, la 10 metri distanță de autoturismul distrus complet în urma impactului. O femeie care trecea prin zonă l-a observat și a alertat imediat autoritățile.

De altfel, aceasta este ultima persoană cu care a vorbit înainte de a se stinge din viață. „Mi-e frig şi mă doare în piept”, a apucat să-i spună tânărul om al legii, iar apoi a intrat în stop cardio-respirator.

Din păcate, în ciuda eforturilor disperate de a-l readuce la viață, echipajele medicale ajunse la fața locului au fost nevoite să constate decesul. Crăciunul s-a transformat într-o zi de doliu pentru familia îndurerată, care trebuie acum să înceapă pregătirile de înmormântare.

Este posibil ca Bogdan Ene să fi adormit la volan. A petrecut cu prietenii până târziu

Din informațiile existente până la această oră, Bogdan Ene, fiul unui cunoscut om de afaceri din comuna Orbeasca, județul Teleorman, ar fi petrecut Ajunul Crăciunului până târziu în noapte, împreună cu câțiva prieteni. O primă ipoteză este aceea că tânărul ar fi adormit la volan.

Conform primelor date, tânărul de 25 de ani, din comuna Orbeasca, conducea un autoturism din direcția Lăceni către Alexandria, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Tânărul care și-a pierdut viața a fost colegul nostru”, a declarat pentru Mediafax Daniela Pășu, purtătorul de cuvânt al Poliției Teleorman.

De la ora 08:00 a dimineții urma să intre în patrulare la poliția municipiului Alexandria. Cercetările vor continua până la stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc tragedia. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×