Ultima ORĂ! Klaus Iohannis ar putea fi retras din cursa pentru prezidențiale. Ion Cristoiu a făcut anunțul: ”Nu e după el!

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 12:49
Ultima ORĂ! Klaus Iohannis ar putea fi retras din cursa pentru prezidențiale. Ion Cristoiu a făcut anunțul: ”Nu e după el! GALERIE FOTO
Surpriză! Ion Cristoiu anunță că Iohannis ar putea fi retras din cursa pentru prezidențiale

Anunț surpinzător despre Klaus Iohannis. Deși a anunțat de mai multă vreme intenția de a candida pentru un nou mandat, ar putea fi forțat să abandoneze  cursa pentru prezidențiale. Cel puțin așa susține cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu.

Scenariul surprinzător lansat de Ion Cristoiu

Reputatul gazetar opiniază că dacă actualul președinte al României se va menține la actualul scor din sondaje, 35%, șansele sale de a mai prinde un nou mandat la Cotroceni devin aproape minime. În aceste condiții, Klaus Iohannis va fi înlocuit cu un alt candidat, crede Ion Cristoiu.

Din punct de vedere al electoratului, sigur o să scadă, dacă merge așa. Nu este exclus, nu știu, nu mă pricep, ca toată această perioadă care nouă ni se pare că el e abulic, să fie totul o tactică. Nu e bine să intri în campanie cu un scor foarte mare, că nu ai de unde lua. Adică un scor foarte mare obținut din consum. Klaus Iohannis este cel de acum. Are un scor, problema este că ori rămâne așa și este terminat pentru că vin contracandidații care iau din electorat, se duc prin piețe, cutare, cutare, ori el se schimbă, e posibil, și începe să lucreze. Se duce prin piață, se apucă să dea interviuri, se pune să dea flori și în acel moment șocul electoral e uriaș. Sunteți de acord , da? Păi stai puțin că ăsta nu e chiar așa. El are un mare avantaj, e atât de jos în acest moment” , a afirmat Ion Cristoiu, în cadrul emisiunii sale din mediul online.

Ipoteză șoc lansată de Ion Cristoiu
Ipoteză șoc lansată de Ion Cristoiu

Va fi înlocuit Iohannis din cursa pentru prezidențiale?

Să fie retras, că nu e după el. Nu își îngăduie nimeni să piardă președinția (…) e după Codruța. Dintre concurenții lui, e cea mai bine plasată și la care se lucrează. Noi am spus că în cazul ei sunt două scenarii: ăla cu procurorul european și cel electoral, la care se lucrează întruna” , a mai spus cunoscutul jurnalist.

Dacă se va vedea că nu crește în sondaje, atunci el va fi înlocuit și nici într-un caz cu Cioloș, ci cu cineva care, dacă observați cariera politică a lui Kovesi, este mult mai bine lucrată decât a lui Cioloș. Ea e hărțuită. Dacă va mai fi și reținută, ea e victima lui Dragnea, a ciumei roșii, deci emoția în cazul ei nu e creată în sine. Dacă nu ar exista Dragnea și PSD, ea nu ar exista, ea există prin antiteză. Ăia de la PSD, dinozaurii ăia, au pus mâna pe vulturița noastră și ea nu se lasă” , a conchis Ion Cristoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×