Ultima melodie lansată de Smiley! Artistul face pentru prima dată o piesă trance! Vezi aici videoclipul!

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
16/04/2019, 10:41
Ultima melodie lansată de Smiley! Artistul face pentru prima dată o piesă trance! Vezi aici videoclipul!
Smiley se reinventează. Ascultă noua melodie a artistului

Smiley le-a pregătit fanilor săi o surpriză. Este vorba despre o nouă melodie pe care îndrăgitul artist a lansat-o recent. Dezvăluirea a fost făcută chiar de el, pe contul personal de Facebook. Piesa aduce o abordare complet nouă față de cea cu care Smiley și-a obișnuit publicul, fiind totodată o colaborare inedită.

Smiley, piesă nouă într-un stil total diferit. Cum ți se pare noua sa colaborare?

Pe Smiley este dificil să-l încadrezi într-un singur gen muzical. Vocea sa cameleonică îi permite să abordeze cu mare ușurință o paletă întreagă de stiluri. Nici de această dată, artistul nu face excepție. Melodia lansată recent marchează atât debutul lui Smiley în zona trance, cât și colaborarea cu Markus Schulz, artist reprezentativ pentru acest gen.

E prima mea colaborare pe o piesă trance și mă bucur mult că e cu Markus Schulz, care e un artist desăvârșit-complet și complex. #TheDreamersdescrie experiențele frumoase, visurile și dorințele trăite cu intensitate” , este mesajul postat de Smiley pe pagina  de Facebook, alături de videoclipul noii sale melodii.

Ce spune Gina Pistol despre relația cu Smiley

Dacă pe plan muzical, Smiley scoate hit după hit, când vine vorba de viața personală, preferă să păstreze o foarte mare discreție. Este de notorietate povestea de dragoste pe care artistul o trăiește alături de frumoasa prezentatoare TV Gina Pistol. În ciuda faptului că ezită să se afișeze împreună sau să ofere mai multe detalii pe marginea acestui subiect, publicul nu mai are nicio îndoială că pe cei doi îi leagă mai mult decât o simplă prietenie.

Recent, Gina a vorbit despre experiența Asia Express și perioada petrecută departe de casă. Frumoasa blondină mărturisește că în tot acest timp i-a fost dor de „un om drag” și, chiar dacă nu precizează despre cine este vorba, printre rânduri se poate citi mult mai mult decât își dorește Gina să transmită.

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste
Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Deși sunt un om căruia îi place enorm să călătorească, de data aceasta mi-a fost mai dor ca oricând de casa mea, de mirosul din casă, de patul meu, de baia mea, de omul drag, de pisică, de prieteni, de supermarketul de lângă bloc… De absolut orice face parte din viața mea!” , a mărturisit vedeta.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×