Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu, un fel de premoniție? S-a văzut cu mama unei prietene decedate: „Ce coincidență nebună!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 17:53
Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu, un fel de premoniție? S-a văzut cu mama unei prietene decedate: „Ce coincidență nebună!”
Cristina Țopescu, în timpul unei emisiuni. Sursa foto: Facebook

Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu a fost cu mama jurnalistei Simona Catrina, care a murit acum trei ani. Fosta prezentatoare de la Antena 3 fusese profund marcată de trecerea în neființă a prieteni sale, în martie 2017, iar persoana cu care s-a văzut înainte să plece dintre noi a fost mama acesteia, Dara Codescu.

Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu, o coincidență stranie

Cele două au schimbat câteva vorbe pe holurile de la Canal 33 și, în mod cu totul straniu, au vorbit despre moarte.

Alice Năstase, realizatoarea care o invitase pe mama Simonei Catrina în emisiune, a povestit despre întâlnirea dintre Dara și Cristina, una care acum capătă o cu totul altă semnificație.

„Nu pot… să leg lucrurile astea”

„Ce coincidență nebună! În 17 decembrie, când Cristina a făcut ultima emisiune la Canal 33, cea cu doamna profesoară Mihaela Miroiu și cu Vlad Voiculescu, eu avusesem înainte emisiune cu Dara Codescu, mama Simonei Catrina”, a declarat Alice Năstase, potrivit wowbiz.ro.

„Ele două s-au întâlnit atunci, se mai cunșteau din presă, scriseseră una despre alta, mai vorbiseră, dar s-au reîntâlnit, au vorbit despre cartea pe care noi am scris-o despre Simona Catrina. Și Cristina a zis: <> Deci a fost un moment în care, cumva am vorbit despre moarte și pe urmă… nu pot… să leg lucrurile astea”, a mai mărturisit Alice.

Cristina Țopescu a murit în anul 2019, înainte de Anul Nou, însă trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost găsit abia pe 12 ianuarie 2020. Cadavrul fostei jurnaliste a fost incinerat joi, 16 ianuarie, iar cenușa acesteia a fost depusă la Cimitirul Bellu, acolo unde cei care au îndrăgit-o și-au luat rămas bun de la ea miercuri, pe 15 ianuarie.

Cristina avea 59 de ani, iar în ultima vreme a trecut prin mai multe episoade depresive, conform apropiaților.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×