Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu, un fel de premoniție? S-a văzut cu mama unei prietene decedate: „Ce coincidență nebună!”

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 17:53
Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu, un fel de premoniție? S-a văzut cu mama unei prietene decedate: „Ce coincidență nebună!”
Cristina Țopescu, în timpul unei emisiuni. Sursa foto: Facebook

Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu a fost cu mama jurnalistei Simona Catrina, care a murit acum trei ani. Fosta prezentatoare de la Antena 3 fusese profund marcată de trecerea în neființă a prieteni sale, în martie 2017, iar persoana cu care s-a văzut înainte să plece dintre noi a fost mama acesteia, Dara Codescu.

Ultima întâlnire pe care a avut-o Cristina Țopescu, o coincidență stranie

Cele două au schimbat câteva vorbe pe holurile de la Canal 33 și, în mod cu totul straniu, au vorbit despre moarte.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Alice Năstase, realizatoarea care o invitase pe mama Simonei Catrina în emisiune, a povestit despre întâlnirea dintre Dara și Cristina, una care acum capătă o cu totul altă semnificație.

„Nu pot… să leg lucrurile astea”

„Ce coincidență nebună! În 17 decembrie, când Cristina a făcut ultima emisiune la Canal 33, cea cu doamna profesoară Mihaela Miroiu și cu Vlad Voiculescu, eu avusesem înainte emisiune cu Dara Codescu, mama Simonei Catrina”, a declarat Alice Năstase, potrivit wowbiz.ro.

„Ele două s-au întâlnit atunci, se mai cunșteau din presă, scriseseră una despre alta, mai vorbiseră, dar s-au reîntâlnit, au vorbit despre cartea pe care noi am scris-o despre Simona Catrina. Și Cristina a zis: <> Deci a fost un moment în care, cumva am vorbit despre moarte și pe urmă… nu pot… să leg lucrurile astea”, a mai mărturisit Alice.

Cristina Țopescu a murit în anul 2019, înainte de Anul Nou, însă trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost găsit abia pe 12 ianuarie 2020. Cadavrul fostei jurnaliste a fost incinerat joi, 16 ianuarie, iar cenușa acesteia a fost depusă la Cimitirul Bellu, acolo unde cei care au îndrăgit-o și-au luat rămas bun de la ea miercuri, pe 15 ianuarie.

Cristina avea 59 de ani, iar în ultima vreme a trecut prin mai multe episoade depresive, conform apropiaților.

Închide ×