Tudor Gheorghe, prima reacție după ce a fost făcut comunist! ”Când am trecut din copilărie în adolescență, viața mea s-a frânt”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
03/02/2020, 08:39
Tudor Gheorghe, prima reacție după ce a fost făcut comunist! ”Când am trecut din copilărie în adolescență, viața mea s-a frânt”
Tudor Gheorghe a avut prima reacție după atacul la care a fost supus. Sursa foto: adevarul.ro

Tudor Gheorghe a trecut rapid de la valoare națională, la…comunist. Atacurile la adresa maestrului Tudor Gheorghe au venit din mai multe părți, dar nici măcar nu l-au clintit pe artistul care face concerte cu casa închisă de zeci de ani.

Tudor Gheorghe a avut prima reacție după atacul la care a fost supus

Maestrul Tudor Gheorghe a suferit de mic, din cauza comuniștilor, iar acum a ajuns să fie făcut la rândul său comunist! Cântărețul a avut prima reacție la Antena 3 despre scandalul în care a fost târât. A venit doar cu niște precizări, nefăcând însă acuzații la adresa celor care l-au catalogat drept comunist.

Tudor Gheorghe era doar un copil atunci când tatăl său a fost luat de comuniști din casa în care locuia. „Când am trecut din copilărie în adolescență, viața mea s-a frânt. Tatăl meu a fost condamnat politic pentru 22 de ani! Eu cu două surori ale mele, cu mama, țărancă cu două clase, am rămas pe drumuri…

„Am de făcut lucruri atât de importante încât nici nu am vrut să vorbim”

Norocul nostru a fost că, în satu din care veneam, oamenii îl știau pe tata, oamenii îl respectau pe tata”, a povestit Tudor Gheorghe. Aceasta a fost cea mai dificilă perioadă a vieții sale. „Era îngrozitor”, își amintește artistul.

Tudor Gheorghe nici măcar nu are timp să le răspundă celor care îl contestă astăzi, după o carieră de zeci de ani pe cele mai mari scene din țară și din străinătate. Este foarte ocupat cu noul său spectacol.

„Am de făcut lucruri atât de importante încât nici nu am vrut să vorbim, nici să aducem vorbă în emisiune despre ce s-a întâmplat.

Nici nu aș fi venit, dar argumentele tale, trei mi-ai spus la telefon, de ce trebuie să vin să stăm de vorbă, și mi-au plăcut foarte tare, că publicul, fanii mei au dreptul să știe poziția mea, ei chiar iubindu-mă.

Pentru cei care nu știu despre mine, aș vrea să spun că acum mi-am dat seama câte am făcut și cât de greu e. Să-ți permiți să faci nu unul, nu două, ci trei sau patru spectacole best-of din opera ta mi se pare un lucru absolut dificil.

Multe spectacole am făcut. Cel la care lucrez – premiera va avea loc luna aceasta la Chișinău – se cheamă «Risipitorul de frumuseți, volumul I»”, a dezvăluit Tudor Gheorghe.

Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, şi fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, l-au criticat dur pe Tudor Gheorghe pentru spectacolul intitulat „Degeaba 30“, difuzat pe 26 ianuarie de TVR.

Tudor Gheorghe, ajuns la vârsta de 74 de ani, a fost acuzat că face propagandă pro-comunism şi critică Uniunea Europeană în spectacolul „Degeaba 30“, difuzat recent de Televiziunea Română.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×