Tudor Gheorghe, consumator de heroină! ”Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
20/12/2019, 21:33
Tudor Gheorghe, consumator de heroină! ”Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna”
Tudor Gheorghe, consumator de heroină

Tudor Gheorghe și-a șocat fanii, după ce a recunoscut că …s-a drogat! Îndrăgitul interpret a recunoscut cu mâna pe inimă că a s-a drogat cu heroină! Vedeta a spus că a vrut să vadă ce senzații trăiesc consumatorii de astfel de droguri, așa că nu a stat prea mult pe gânduri și s-a injectat. Așadar, a fost un simplu experiment.

Tudor Gheorghe, consumator de heroină

Tudor Gheorghe a fost asistat de doi medici în experimentul său în lumea tenebroasă a drogurilor. Chair aceștia au fost cei care au fost de acord să-i injecteze drogul celebrului cântăreț român.

”Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină.

”M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă”

I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare.

M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe pentru un post de televiziune.

”A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pe mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul.

Cunoscutul cântăreț român Tudor Gheorghe a avut noroc că nu i-au plăcut senzațiile pe care i le-a dat drogul, însă alții nu sunt la fel de norocoși și cad în plasa traficanților încă de la prima doză.

Potrivit raportului de țară privind drogurile, pentru România, 3,9% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 34 de ani au consumat anul trecut cel puțin o dată droguri, 3,3% dintre aceștia declarând că au consumat canabis.

Totodată, documentul menționează că pe parcursul anului 2015, ultimul analizat, au fost depistate nu mai puțin de 10.053 cazuri de încălcare a legilor privind consumul de droguri, cele mai multe fiind asociate celui de heroină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×