Tudor Chirilă, melodie-manifest despre pandemia de coronavirus – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
24/04/2020, 22:05
Tudor Chirilă, melodie-manifest despre pandemia de coronavirus – Video
Tudor Chirilă a lansat o melodie-manifest. Sursa foto: captură Youtube

Tudor Chirilă le-a făcut o surpriză uriașă fanilor săi. Juratul de la Vocea României a lansat o melodie în izolare, iar pentru videoclipul piesei „E și treaba mea” a folosit imagini primite de la fani.

Tudor Chirilă a lansat o melodie-manifest

„Unii sunt împreună, alții suferă la distanță. Versurile au venit firesc, nu am încercat decât să scot din mine câteva întrebări și să răspund și eu cum pot. Nu e o lecție, e mai degrabă speranța că vom fi mai solidari și că ne va păsa mai mult unii de alții. Până la urmă și asta e tot o formă de iubire”, a mărturisit Chirilă pentru PRO TV.

„Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor care au trimis filmulețe și au contribuit astfel la videoclip. Imagini cu mine 4 minute pe balcon chiar că era prea mult:) Au fost atât de multe încât evident unele au rămas pe dinafară, dar nu înseamnă că au fost mai puțin impresionante. Mulțumesc și partenerilor de izolare în muzică Dan Lucian (VAMA), Raul Kusak și Angus Mihai”, a mulțumit cântărețul.

„E evident pentru noi toți că lumea se redesenează, dar nu știm cum”

Antrenorul de la Voce avea piesa pe țeavă de mai multă vreme, însă inițial se dorea a fi una de dragoste. Profitând  de momentul prin care trecem cu toții, artistul a vrut să îi dea un sens și mai puternic, și mai emoționant.

„Și un copil de grădiniță realizează zilele astea că ceva s-a schimbat fundamental. Ba cred că adolescenții și copiii sunt destul de afectați de restricții. E evident pentru noi toți că lumea se redesenează, dar nu știm cum. Inițial cântecul ăsta se îndrepta către o baladă de dragoste, dar cred că și dragostea se redesenează în izolare”, a declarat Tudor Chirilă.

Piesa lansată pe 23 aprilie a strâns peste 50.000 de vizualizări pe Youtube.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×