Tudor Chirilă, atac dur la adresa medicilor: „De ce au tăcut după Colectiv?”

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/04/2020, 09:21
Tudor Chirilă, atac dur la adresa medicilor: „De ce au tăcut după Colectiv?”
Tudor Chirilă, mesaj extrem de dur la adresa medicilor din România. Sursa foto: Instagram

Tudor Chirilă a lansat un atac dur în mediul online la adresa medicilor care astăzi se confruntă cu pandemia de coronavirus fără prea multe echipamente de protecție și cu nervii la pământ din cauza managementului dezastruos al cadrelor din spitale.

Tudor Chirilă, atac dur la adresa medicilor

Juratul de la Vocea României a amintit de dramaticul episod Colectiv și i-a întrebat pe cei în halatele albe de ce nu s-au revoltat niciodată pentru că nu aveau suficiente echipamente de protecție încă de când a avut loc incendiul.

Chirilă a mai scris pe pagina sa de Facebook că medicii ar fi trebuit să spună tot adevîrul despre ce se întâmplă în sistemul sanitar românesc, insinuând că prin tăcerea lor au devenit complici la ceea ce trăiește azi o țară întreagă.

„De ce medicii nu s-au revoltat împotriva managerilor din spitale?”

„Mă întreb unde au fost medicii în halate albe după «Colectiv»? Când această țară s-a dovedit a fi incompetentă față de sistemul ei sanitar, de ce au tăcut medicii în halate albe?”, își începe Chirilă postarea.

„De ce n-au spus că nu există de niciunele? De ce, nici după ce s-a dezvăluit mizeria din spitale, medicii n-au tras la răspundere factorul politic pentru lipsa măsurilor care să-i pună în situația de a putea să-și facă meseria într-un mod decent?”, a continuat cântărețul.

„De ce medicii nu au vorbit până acum și de ce a trebuit să vină un virus care să se răspândească mondial ca să înceapă să vorbească despre faptul că nu au nimic? De ce medicii nu s-au revoltat împotriva managerilor de spitale incompetenți, care au tăcut din gură vizavi de problemele din propria ogradă doar ca să-și păstreze funcția?”, se revoltă artistul.

În ultimele zile, tot mai multe spitale din România riscă să intre în colaps din cauza gestiunii defectuoase de la vârf. Cele mai grave situații se desfășoară la Suceava și Arad, însă mai sunt și alte centre medicale care stau pe un butoi de pulbere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×