Tudor Chirilă îl taxează pe Rareș Bogdan! Artistul a aruncat vorbe grele la adresa listei PNL pentru europarlamentare

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 18:04
Tudor Chirilă îl taxează pe Rareș Bogdan! Artistul a aruncat vorbe grele la adresa listei PNL pentru europarlamentare
Tudor Chirilă îl atacă pe Rareș Bogdan

Rareș Bogdan și începe cariera politică, dar anunțul că prezentatorul TV va fi primul pe lista candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare nu este pe placul tuturor. Tudor Chirilă îl taxează dur pe cel care până nu demult modera emisiunea Jocuri de Putere, la Realitatea TV.

Reacția lui Tudor Chirilă după ce Rareș Bogdan s-a alăturat PNL

Cunoscutul actor și solist al trupei Vama nu ratează ocazia de a comenta pe marginea celor mai arzătoare subiecte din sfera politică. La fel se întâmplă și acum, când a devenit oficial că Rareș Bogdan va candida la alegerile europarlamentare de anul viitor, pe listele PNL.

Alături de Rareș Bogdan se află figuri politice controversate, precum Vasile Blaga, sau Gheorghe Falcă. Tudor Chirilă taxează acest lucru, într-un comentariu extrem de acid, postat pe contul personal de Facebook.

Rareș Bogdan, taxat de Tudor Chirilă
Rareș Bogdan, taxat de Tudor Chirilă

Tudor Chirilă: „Bagă rahatul sub preș”

Aş vrea să nu uităm de sloganul ăsta, «PSD şi PNL, aceeaşi mizerie». Ştiu că o să-mi sară în cap multă lume că nu e momentul de filosofie, că e nevoie de opoziţie unită, bla, bla, bla. Eu cred că asta ar însemna să băgăm rahatul sub preş. Pentru că de fapt asta face PNL acum. Ştim foarte bine şi sunt zeci de mărturii despre fraternităţi silenţioase între primari PSD şi PNL în teritoriu, care se contrează doar de faţadă. Nu avem memoria atât de scurtă încât să uităm monstrul USL. Iar lista PNL de la europarlamentare spune multe despre incapacitatea acestui partid de a se reforma” , a scris Tudor Chirilă.

Cum poţi să vii în faţa alegătorilor cu personaje ca Vasile Blaga şi Gheorghe Falcă? Există datorii la aceşti oameni. Nu a reuşit partidul să construiască o listă curată de oameni cu viziune pentru traseul României în Europa. Răspunsul este nu. Sunt convins că existau resurse în partidul lor ca lista asta să arate mult mai bine şi să fie cu adevărat relevantă, dar se pare că reforma şi promovarea oamenilor curaţi şi bine intenţionaţi nu câştigă în PNL. Atenţie, asta nu e o invitaţie la boicot, vreau doar să punctez faptul că nu suntem proşti şi că singura şansă pe care o mai are această ţară este soluţia radicală în care partidele să se desprindă de mafia care le-a căpuşat. PSD nu poate face asta, e însuşi mafia, iar PNL se pare că nu poate. Cu lista asta…“  , a conchis solistul Vama

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×